“Левски” вече има цял отбор нови футболисти (Видео)

21.09.2020 21:07

В последния ден на лятото - 21 септември, “Левски” привлече 11-и футболист през трансферния прозорец в много труден от финансова гледна точка период за клуба.

Своеобразният нов отбор бе запълнен от брата на национала и бивш футболист на “сините” Божидар Краев - Андриан.

21-годишният офанзивен полузащитник подписа за един сезон с тима от “Герена”.

Високият 191 см халф изигра през настоящата кампания 5 мача за втородивизионния “Хебър”, в които отбеляза 3 гола.

Преди това бе част от “Ботев” (Вр), където премина от школата на “Левски”.

Андриан Краев се завръща на “Герена” без пари, тъй като е ритал за “Хебър” с аматьорски договор.

Според наредбата на БФС при това положение “Левски” трябва да плати само компенсация за обучение на клубовете, в които Краев е играл от 12- до 18-годишна възраст.

Андриан обаче е продукт на “синята” академия, тъй че “Левски” спестява и по този параграф.

Преди Краев с “Левски” подписаха вратарят Николай Кръстев, Живко Атанасов, Тома Даске, Орлин Старокин, Матео Стаматов, Борислав Цонев, Алекс Петков, Стивън Петков, Валери Божинов и Радослав Цонев.

“Чувствам се отлично, всичко тук ми е познато. Радвам се, че ми се дава шанс да покажа на какво съм способен и в мъжкия отбор. Винаги съм следил ситуацията тук. “Левски” ми е любим клуб от малък.

Не е приятна ситуацията, но всички заедно ще се справим. Момчетата ме посрещнаха отлично, познаваме се с много голяма част от тях. Мисля, че колективът е страхотен, а това е най-важното.

Благодаря и на “Ботев” (Вр), и на “Хебър”. Израснах като футболист и като манталитет в тях”, заяви Андриан.

Той добави, че се чуват всеки ден с брат си, който рита за датския “Мидтиланд”. Божидар е подкрепил решението на Андриан да се завърне в “Левски”.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>