Плеймейтка ще съди Криско, била осмяна в новата му песен (Видео)

12.08.2020 21:48
Плеймейтката в клипа на новата песен на Криско
Кадър на рапъра от видеото

Прочетох и видях скандални неща за себе си, пише във фейсбук Михаела Тодорова

Криско успя да осмее инфлуенсърките, харесвани заради полуголите си снимки в социалните мрежи, фитнес маниаците, които се хвалят само с големите си мускули, както и псевдобаровците без една стотинка в джоба. Това направи с песента “Хубаво ти беше”. Заради нея обаче е възможно да бъде осъден. Така поне се заканва във фейсбук Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова.

Тя се появява във видеото на парчето, облечена в къса розова рокля с дълбоко деколте, и разглежда инстаграм профила си. Докато е в кадър, рапърът пее:

Ето я и тя,

поддържана жена.

Каза ми: “Парите си ги

изкарвам сама

(с липсинг тя произнася

тези думи - б.р.).

Имам собствен бизнес -

женска козметика.

Ходя на почивки

само с приятелка.”

Малко преди това се чува гласът на журналистката Деси Стоянова: “Това е една млада дама, която обича да се снима и да споделя живота си онлайн, а това ѝ носи не само харесвания, но и реални дивиденти”. После прозвучава и гласът на тв водещата Аделина Радева: “Жриците на любовта са избрали това място, за да работят”, а кадрите наподобяват инстаграм със снимките на Тодорова.

Заради песента плеймейтката пише във фейсбук, че през последните дни е прочела, меко казано, скандални неща за себе си без капка реалност. “Може да си търсиш правата”, съветва я неин приятел, на когото тя отговаря: “Определено това ще направя”. 

Не по-ласкав е намекът на Криско за танцьорката Калина Казакова, която е и фитнес модел, но тя очевидно не се обижда:

Кажи сега оферта

за през нощта.

Написа ми във вайбър

350 евра (тя намига

на камерата - б.р.).

Казакова се появява в клипа и топлес в гръб, като на мястото на дупето ѝ стои анимирана праскова. “А аз съм си точно в ролята, хахах. А дупето ми? То си е прасковка и още Рей Кокс (водещият на наградите на MTV) го каза в интервю, когато спечелих конкурса за най-хубаво дупе в света”, написа тя в инстаграм.

“Доживях да стана баровец гъзар”, шегува се влогърът Алпер Чочев в социалните мрежи, също осмян във видеото. Дори пусна в ютюб канала си моменти от снимките зад кадър, като благодари на Криско за поканата.

Рапърът му отговори, че самият той е много активен в социалните мрежи. “Хората си мислят, че инстаграма ми го управлява друг човек, че аз не гледам какво става в интернет... че съм нанякъде, че медитирам. Всъщност цъкам в нета като повечето млади хора на по 20 години и следя всичко”, обясни Криско във влога.

Може би заради това феновете му припознават героите от клипа в действителността. Папи Ханс написа още с излизането на песента, че тя е единствената сред най-бързо набиращите популярност в ютюб, която заслужава да се чуе, а половинката на рапъра Цветелина Петрова добави за парчето: “Истините от живота”. 

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>