Стамен Белчев: Сега не са нужни големи промени в ЦСКА, ще объркаме играчите (Видео)

03.07.2020 14:47
Кадри и видео Фейсбук/ЦСКА

Стамен Белчев даде първата си пресконференция като нов наставник на ЦСКА. Той обяви и целите пред него до края на сезона и какво ще изисква от футболистите.

Емоциите са големи в момента. Моментът е труден, трябва да възстановим играчите преди двубоя с Лудогорец, очаква ни работа, знам какво ме очаква и къде идвам. Не трябва много приказки, трябва да работим", коментира завърналия се на "Българска армия" специалист.

"Наследявам добри футболисти, искам играчите да бъдат по-спокойни и уверени на терена, следя мачовете, нищо повече, до вчера нямах достъп до кухнята на отбора и какво се чувства в нея", добави той.

"Много спекулации изчетох, разбрах, че ще стана треньор на ЦСКА след финала, това е, другото са спекулации. Ще искам от футболистите да бъдат по-уверени, да бъдем компактни когато загубим топката, трябва да работим здраво, това е. Когато се говореше, че ще идвам в ЦСКА имах договор с Арда, сега приех, тъй като бях свободен, условията са последното нещо, за което ще говоря", каза още Белчев.

"Ще има промени в екипа, нека изчакаме няколко дни. Али Соу е страхотен футболист, тепърва ще разговарям с него, при него нещо малко му трябва да бъде топ ниво. Имаме и 3-ма наказани играчи, нека не избързваме. Имаме привлечени 3-ма футболисти, със сигурност следим и други играчи, но дали ще има нови зависи от много неща, работи се постоянно върху селекцията. Не само тук е така. Различно е от първия път, само резултатите определят съдбата на треньора, работил съм със същите хора, всеки един от тях си знае работата, няма нужда да коментирам, всеки един от тях си е заслужил да работи в ЦСКА", добави още специалистът.

"Отборът ми се иска да изглежда по-добре, сега не е нужно да се правят много големи промени, за да не объркаме футболистите, сигурно ще направя промени, но това ще стане постепенно във времето", каза още Белчев.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>