Черният дроб и жлъчката са най-важните органи за пречистване на организма

21.07.2020 10:00

Какво се случва, когато не функционират правилно?

Черният дроб е орган, който играе важна роля в метаболизма и изпълнява редица възлови функции в тялото. Той де факто формира кръвта до 7-ия месец на бременността, участва в превръщането на храната в съставки, които организмът в последствие асимилира за основните си нужди, произвежда и съхранява протеините, мазнините, резервните въглехидрати, желязото и витамини, има роля в процесите на съсирване на кръвта, възлова е ролята му в обезвреждането и изхвърлянето на отпадни продукти на обмяната на веществата, на токсини. Участва активно в борбата с инфекциите и в частност с тези от тях, чиито входна врата са червата, обръщат внимание специалистите.

Общопрактикуващият лекар д-р Мина Иванова казва още: системно разчитаме на черния дроб да ни пази от различни вредности, да компенсира и пораженията от преяждане, неразумно пиене и прием на лекарства, но сякаш не го дооценяваме и не се грижим за него. Може би защото черният дроб не боли и дава знак, че има проблем само когато е много болен, съответно свръх уголемен. Черният дроб е пряко свързан с жлъчката – друг изключително важен орган. Заболяването на жлъчката е доста често, но и то обикновено остава дълго незабелязано. Докато не се случи криза – с много силна болка, продължаваща часове, налагаща лекарска намеса, казва още тя.

Според световната здравна статистика всеки втори човек в зряла възраст е застрашен от физиологични видоизменения на чернодробната тъкан и жлъчката като последица от начина на живот, постоянния стрес, неправилното хранене, свръхупотребата на лекарства, както и на алкохол.

В отговор на тези масови проблеми специалистите препоръчват т.нар. хепапротектори – медикаменти, разработени да подпомагат дейността на черния дроб и жлъчката. Едно отлично природно решение е билковият хепапротектор „Хепариксин“ – напълно изчистена билкова формула, която пази черния дроб от атаките на вредни агенти. Неговото специално предимство е, че е активен хепапротектор, т.е. участва във възстановяването на мембраната на чернодробните клетки – изключително важен процес за възстановяване на здравето и функциите на органа.

„Хепариксин“ ефективно урегулира и подкрепя дейността и на жлъчката. Наблюдения на пациенти с проблеми отчитат оздравителни процеси при хора с установени камъни в жлъчката, със запушени жлъчни канали и разновидности на хепатит.

Приемът подпомага процесите на естествена детоксикация, възпрепятства увреждането на черния дроб вследствие на прекомерна употреба на алкохол или на вредни храни, най-вече богати на наситени мазнини, както и от системен прием на различни медикаменти. Плюс от билковия екстракт е и подобряването на липидната обмяна.

ХЕПАРИКСИН е от нов клас продукти – адюванти. Адювантите са продукти на натурална основа, които са предназначени да работят в съдействие със стандартните медицински похвати, в терапията на определени заболявания. ХЕПАРИКСИН е букет от билкови екстракти създаден по рецептурите на акад. Хлебаров с доказано действие, благодарение на които:

• Подобрява нормалното функциониране на жлъчката;

• Оказва благотворен ефект върху всички важни органи;

• Подпомага неутрализирането на токсини;

• Подобрява липидната обмяна;

• Стимулира отделянето на жлъчни сокове и противодейства на образуването на камъни в жлъчката;

• Подпомага възстановяването на черния дроб след прекаран хепатит и токсично увреждане;

ХЕПАРИКСИН е ефикасна високо концентрирана формула от растителни екстракти с изцяло натурален произход. Билките от състава на ХЕПАРИКСИН ефикасно съдействат за прочистване на организма от натрупани отпадъчни продукти, токсини и слуз. Изключителният ефект се дължи на свойството да се подпомогне изхвърлянето на всички токсични вещества от тялото, като по този начин се елиминират предпоставките за развитие на болести.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ:

• Затлъстяване

• Кожни и козметични проблеми

• Целулит

• Главоболие

• Сърдечно-съдови болести

• Бъбречни и жлъчни камъни

• Костно-ставни заболявания

• Простудни и вирусни инфекции

• Захарен диабет

• Запек и констипация

Продукта „Хепариксин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата или в аптеките.

• Регулярната цена на продукта е 49 лв., но само сега до 31.07.2020г. цената е 24 лв. плюс 5 лв. доставка.

Други от Здраве

100 нови случая на заразяване с коронавирус, един е починал

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 100, сочат данните на Единния информационен портал, цитирани от БТА. Направени са 2439 теста, което означава

СЗО: Над 1000 са нападенията срещу болници в Украйна при руската инвазия

Световната здравна организация (СЗО) съобщи днес, че е регистрирала 1004 нападения срещу здравни заведения в Украйна по време на руската инвазия - най-големият брой

Рекорден брой деца, ухапани от кърлежи в София

Рекорден брой деца, ухапани от кърлежи през последните дни. За това сигнализират педиатри в София. В едно от столичните лечебни заведения е било доведено 4-годишно дете

Компания на Мъск поставя мозъчни импланти на хора

Компанията на Илън Мъск "Нюралинк" (Neuralink) е получила разрешение от Агенцията на САЩ по храните и лекарствата да започне клинични изследвания, включващи поставянето на мозъчни импланти на хора

108 нови случая на коронавирус, починали са петима

Новите потвърдени случаи на коронавирус у нас за последното денонощие са 108, сочат данните на Единния информационен портал. Направени са 2364 теста, което означава

>