Кристиан мина успешно медицинските тестове в "Хайдук", представят го на "Полюд"

10.02.2020 11:33 Митя Иванов
90-сантиметровият защитник впечатли всички с физика и скромност, преди официалното си представяне на митичния стадион "Полюд"

Звездата на "Ботев" (Пд) Кристиан Димитров е преминал успешно заключителните медицински тестове в "Хайдук". На тях спортните травматолози в Сплит се уверили, че 22-годишният национал няма хронични контузии.
Очаква се днес пловдивчанинът да подпише своя договор с новия си клуб, след като договори личните си условия.  Контрактът вероятно ще бъде за срок от 3 години.
Веднага след това, 190-сантиметровият защитник ще бъде представен официално пред местните медии и фенове на митичния стадион "Полюд", научи "24 часа".
На представянето ще бъде и новият треньор на "Хайдук" и бивша местна звезда Игор Тудор.
По наша информация трансферната сума, която хърватският град ще плати за правата на Кристиан е по-малка от 500 000 евро. В сделката обаче ще бъде включен добър процент за "Ботев" при бъдеща продажба на национала.

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>