С джаз и блус шоу и фолклорна вечер откриват сезона три клуба в Пловдив

18.01.2020 14:05 Митя Иванов
Пианистът Мирослав Турийски и Александър Леков - бас, ще зарадват джазмените довечера в клуб "Контрабас"
Групата "Блус Трафик" ще изпълни пред своите фенове довечера известни парчета в стил електрическия блус и блус рок.

Със стилно джаз шоу, електрическия блус и блус-рок и фолклорна вечер откриват сезона за новата година три от популярните клубове в Пловдив "Контрабас", "Bee Bop Cafе" и "Dynamic Room" днес.
Добре познатите пловдивски музиканти - пианистът Мирослав Турийски и Александър Леков - бас, ще зарадват джазмените в града в Клуб за джаз и блус музика "Контрабас" в Стария град, от 21 часа довечера .
Също от 21 часа, в "Bee Bop Cafе" в съботната вечер, групата "Блус Трафик" ще изпълни пред своите фенове известни парчета в стил електрическия блус и блус рок. Изявите им ще продължат повече от 3 часа.
В репертоара на пловдивската банда, която бързо успя да наложи собствен почерк в стилистиката на блус рока, са включени авторски парчета, кавър версии и много китарни импровизации.
"Трафикантите", както ги наричат феновете "Блус Трафик", са добре познати както от клубните им изяви, така и от сцените на най-големите музикални фестивали в страната.
В клуб "Dynamic Room" в "Маркет Център" на ул. "Капитан Райчо" в 21 часа започва фолклорна вечер. Любимата на хиляди българи народна музика ще звучи с най-известните песни. Традиционното и модерното ще се срещнат довечера и ще намерят допирни точки в лицето на автентичния фолклор и модерната арт атмосфера на  "Динамичната стая", казаха домакините.
DJ Цецо Йошев ще посрещне гостите, за да потанцува заедно с тях, под щурия обектив и колекционер на спомени Иван Христов.
Фолклорната вечер ще бъде съпроводена с тънки мезета и червено вино, за да могат посетителите освен с народни танци, да сгреят душите си в студените зимни дни.
Веселието ще бъде в 5-часово и ще бъде от 21 часа до 2 часа през нощта, казаха организаторите.

Други от Афиш

Яйца и концерти ни готвят по празниците в Пловдив - ето програмата

Боядисване на яйца и много концерти включва великденската програма, подготвена за празничните дни в Пловдив. Кулминацията е на 6 май, когато на площад „Стефан Стамболов" до шадравана с пеликаните от

От 450-те хита на Стефан Диомов само 23 ще звучат в мюзикъла “Здравей, как си, приятелю”, но подбрани с любов

Премиерата ще е на 20 и 21 април в Музикалния театър От над 450-те песни, които е написал Стефан Диомов, диригентът и аранжор Георги Милтиядов е подбрал първоначално около 40 от най-известните хитове

Великият китарист Ингви Малмстийн ще изнесе концерт в Пловдив на 20 юни

Един от най-великите китаристи на всички времена Ингви Малмстийн ще изнесе концерт на Античния театър в Пловдив. Шоуто му е на 20 юни. Големият изпълнител  е икона на рок музиката

Eто програмата на Държавна опера-Пловдив до края на март

Ето програмата на Държавна опера-Пловдив до края на месец март. "Дон Карлос" 22 март, петък,  19 часа  Дом на културата "Борис Христов Диригент - Григор Паликаров Солисти - Александър Носиков

Световно сопрано дава старт на OPERA OPEN в Пловдив, обещават много силен фест

Васко Василев и Соня Йончева също ще участват Световното сопрано Аида Гарифулина ще е звездата на тазгодишното издание на OPERA OPEN в Пловдив, обяви ръководството на музикалната трупа

>