Каназирева и болница дариха бягаща пътека на социален комплекс в Пловдив

23.12.2019 18:29
Дани Каназирева благодари на "Св. Каридад" за бягащата пътека.

В навечерието на коледните и новогодишни празници областният управител Дани Каназирева и екипът на МБАЛ "Света Каридад" дариха медицинска бягаща пътека за рехабилитация на Комплекса за социални услуги “Свети Георги“ в Пловдив. Средствата за уреда са осигурени от болницата. Той ще бъде използван в Дневния център за лица с увреждания към комплекса.
 Каназирева благодари на  „Света Каридад“ и на лекарския екип за съпричастността и отношението към хората, които имат всекидневна нужда от рехабилитация и специфични медицински грижи.
„Радваме се, че имаме възможност да работим с институциите и да помогнем на центъра в грижата им за хората с увреждания, коментира Мария Христева - маркетинг директор на болницата.
От своя страна управителят на центъра Росица Георгиева също изказа сърдечна благодарност за жеста.“ Това беше една мечта за нас, непосилна за бюджета ни. Рехабилитацията е много важна за хората, които ползват нашите услуги“, допълни Георгиева.
Областният управител Дани Каназиревапожела здраве, светли празници и успешна 2020 година на всички потребители на социалните услуги в центъра и на работещите в него.

Други от Болници

Повишават квалификацията на медицинските сестри в пловдивска болница

Обучителен курс на тема „Клинико-практични познания и умения при заболяванията в ендоскопската ендоназална хирургия" се проведе в УМБАЛ "Свети Георги" ЕАД - Пловдив

УМБАЛ "Свети Георги" с две отличия в национален конкурс за безопасност и здраве

Пловдивската УМБАЛ "Свети Георги" спечели първо място в категориите "Големи предприятия с над 250 заети лица" и "Предприятие, инвестирало най-много средства за подобряване на безопасни и здравословни

Клиниката по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив се връща в Хирургиите след ремонт

Основният ремонт на Клиниката по кардиология към УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив приключи и днес се връща на старото си  място - на 12-ия етаж на хирургичния корпус на "Пещерско шосе"

В Пловдив учат санитари да не допускат вътреболнични инфекции и етично да общуват с пациентите

Как  да подобрят хигиенните норми, да работят правилно с препарати за почистване и дезинфекция, както и разделно да събират битовия и биологичен отпадък

Пловдивски медици учат пациенти на диализа как да се лекуват вкъщи

Алтернативен метод за терапия предлага Отделението по диализно лечение към УМБАЛ „Свети Георги"- Пловдив. Лекарите на университетската болница запознават своите пациенти и им провеждат обучение за

>