Заради извънземни гей заби нож в устата на гаджето си в Борисовата градина (Обзор)

27.11.2019 03:00 Димитър Мартинов
Криминалисти търсеха пениса на Орхан.

Отрязал пениса му, за да “махне извънземните” от жертвата си

Гей отряза половия орган на гаджето си, заби нож в устата му и му обу гащите, защото видял “как извънземните влизат в него и трябвало да ги изкара”.

Жестокото убийство в Борисовата градина стана зад известна автокъща.

Двамата мъже - на 33 и на 48 години, които били клошари, седели на пейка до кафенето с лодките. “Говореха си спокойно, не се караха”, разказа охранител в парка. Секунди по-късно се разнесли зверски писъци. В този момент по-младият от мъжете - Милчо, клал приятеля си Орхан Али Сюлейман, родом от разградското с. Свещари.

Убийството било

зверско

След като Милчо отрязал пениса на Орхан, забил нож в устата на жертвата, като острието излязло през гърлото. Именно така криминалистите заварили трупа.

Веднага били извикани полиция и линейка. Те попаднали на локва кръв, в която лежал Сюлейман. Мъжът бил мъртъв заради острата кръвозагуба.

Специализираните полицейски сили и патрулно постовите полицаи от 1-о РУ веднага открили убиеца. Те били в шок, когато го заварили да се скита из парка, обут в кървавото бельо на жертвата си.

Милчо бил силно

неадекватен.

“Спокойно,

изкарах

извънземните”,

казал той на униформените. На учудените им погледи обяснил, че видял как извънземните се вселяват в Орхан.

“Трябваше да ги извадя”, сериозно изрекъл той . Ножът още бил в ръката му.

Милчо има две криминални регистрации за нанасяне на телесни повреди. Той е от Кюстендил. “Ще проверяваме дали убийството не е извършено заради психично заболяване”, каза за “24 часа” шефът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев. Полицай №1 на София добави, че Сюлейман също имал криминална проява - хулиганство.

в устата на

гаджето си и

му обу гащите

в Борисовата

градина

И двамата мъже водели скитнически начин на живот, нямали адресни регистрации в София.

Самото убийство

не е заснето от

камери,

макар че е извършено на метри от луксозна автокъща. Нейните камери обаче са насочени в друга посока. Именно по тях била проследена посоката, в която избягал убиецът. Любопитното е, че същите камери снимаха Самотния бегач, убил Георги Игнатов в парка.

До късно вечерта във вторник в Борисовата градина се провеждаха огледи. Следови кучета търсеха пениса на Сюлейман. Заради огледите бяха отменени всички тренировки на юношите на ЦСКА, а притесени майките им се питаха дали убиецът няма да посегне на децата им.

От прокуратурата обясниха, че няма да искат постоянен арест на задържания, а настаняване

в психиатричната

клиника към

затворническата

болница в Ловеч

Там ще изследват мъжа 30 дни, за да преценят дали да го съдят или да го пратят за по-продължително лечение. Максималният срок е 2 г. Досега Милчо не е бил лекуван.

Три убийства са ставали в парка за последните 11 г.

Три жестоки убийства, породили лавина от възмущение и коментари, са извършвани през последните 11 г. в най-големия софийски парк. За радост, и трите бяха разкрити, макар това да костваше много усилия на столичните криминалисти.

На 2 юни 2015 г. минути преди да прозвучат сирените, на пейка до Конната база с нож в сърцето беше убит 15-годишният Георги Игнатов, ученик от Търговско банковата гимназия. Камери в парка заснеха бягащо момче близо до района на убийството. Снимката на Самотния бегач бе разлепена във всички софийски училища. Разпитани бяха десетки ученици, но следа от заподозрения нямаше. Година и половина по-късно бе задържан 20-годишният Йоан Матев, който по време на убийството е нямал навършени 18 години. Делото срещу него все още продължава в Софийския градски съд. Като свидетели бяха разпитани негови съученици, които признаха, че помежду си шушукали, че Йоан много прилича на Самотния бегач.

На 10 юли 2011 г. случаен минувач, който разхожда кучето си, открива в храсти безжизненото тяло на 28-годишната Яна Кръстева. Аутопсията показва, че момичето, което се е веселило с приятели в заведението “Маймунарника”, е убито в нощта срещу 9 юли. Първоначално за убийството е задържан Пламен Трифонов, но след четири месеца е пуснат. После доказателства отвеждат към Николай Русинов-Чеци, който бил заедно с Яна в последните й часове. Той беше осъден окончателно от ВКС на 20 г. затвор.

През 2008 г. в парка е убит и студентът по медицина Михаил Стоянов. Младежът е нападнат от група момчета. 22 месеца по-късно са арестувани Александър Георгиев и Радослав Кирчев. Георгиев е осъден на 10 г. затвор, а Кирчев на 4 години и половина решетки.

Други от От страната и света

В различни дни погребват Теди и Кристиан, експертизата с колко е карал джипа и бил ли е дрогиран може да се забави с месеци (Обзор)

Проверяват дали е бил правоспособен водач, след като са му отнели 27 контролни точки Като малък искал да става полицай, тази година прекъснал следването си заради слаб успех “Ето го нашето полицайче

Пропуснати ползи за милиарди, ако и през 2025-а не въведем еврото, но още има шанс

БНБ и банковият сектор са готови, но държавата не е Подготвя се кампания "Честен търговец" за предотвратяване на злоупотреби при замяна на лева с евро Ще има тестово отсичане на 8 млн

Рампа и асансьор за 120 000 лв. облекчават достъпа до сградата на болницата в Сивщов

Днес кметът на Свищов д-р Генчо Генчев и управителят на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович" Илиян Венков, съвместно с представители на общинска администрация и на фирмата изпълнител провериха работата на

Поевтиняване на парното и топлата вода предлага "Топлофикация София" от новия ценови период

"Топлофикация София" е депозирала намерение да доставя за новия ценови период от 1 юли топлинна енергия на цена от 97,78 лева за мегаватчас (MWh) без ДДС

Жена от Костенец даде 5000 лева на ало измамници, излъгали, че синът й убил дете

Жена от Костенец е дала 5000 лева на телефонни измамници, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР – София. Жената потърсила вчера помощ в полицията около 16:55 часа

>