Мегз писала любовно писмо до арестувания си приятел (Снимки)

28.02.2019 17:10 Радко Паунов
Румен Рончев в съда Снимки: Радко Паунов
Мегз се появи в ослепително бяло.
Реалити звездата влезе в съда, очаквайки да пуснат любимия й.
По време на делото Мегз беше в слух и зрение.
Мегз с адвокатката на Рончев.

Католически духовник хвали в характеристика задържания любовник на реалити звездата

Сърцераздирателно любовно писмо е писала Миглена Каканашева-Мегз до своя приятел бизнесмена Румен Рончев, който е в ареста. Това стана ясно по време на поредното заседание в съда, на което реалити звездата се появи цялата в ослепително бяло.

Прокурор Мирослав Христев приложи въпросното писмо, но защитата на Рончев, а и самият той, категорично се противопоставиха то да се приобщава към делото.

"В него освен за любов и още нещо се говори как Каканашева го подкрепя и му дава кураж", обясни адвокат Светлана Паскалева. 

Защитата на Рончев представи характеристика от католическия свещеник Димитър Димитров, в която задържаният е описан като порядъчен бизнесмен. 

"Това е отец Димитър Димитров, който подготвя визитата на папа Франциск в Раковски", дебело подчерта защитата пред съдебния състав.

Мегз слушаше, седнала на една от банките. Тя трепереше и потропваше с червените си лачени обувки, докато вървяха пледоариите. Цялата беше в слух и зрение и не забелязваше как обира погледите в залата с искрящия си в бяло тоалет.

"Много любов има в писмото й до Рончев. Това са нещата от живота", отново подчерта защитата.

Бизнесменът е обвинен в обсебване и застрахователна измама във връзка с лизинговия джип на Мегз, оценен на 98 000 лева. През септември м.г. е била инсценирана кражба. Колата е била открита по-късно в двора на Антон Лесов, братовчед на Мегз. Той  е с мярка "подписка", а реалити звездата е на свобода под парична гаранция от  10 000 лева. 

"Дълбоко съжалявам, уверявам, че няма да се укривам. Ще съдействам. Бизнесът ми си отива, а 20 години съм се трудил. Научих си урока за тези 50 дни в ареста. Срамувам се", каза Рончев и поиска от съда по-лека мярка. Магистратите обаче оставиха без уважение молбата му и потвърдиха ареста.

При извеждането му с белезници Каканашева се приближи до него и отново успя да му прошепне, че го обича.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>