"Локо" (Пд) се раздели с най-добрия си футболист за миналата година

25.04.2024 14:36 24 часа Пловдив онлайн
Динко Хоркаш няма да играе повече в "Локомотив" (Пд). Снимка: Архив

Вратарят  Динко Хоркаш  вече не е част от  "Локомотив" (Пловдив), съобщиха от клуба. Хърватинът  се е разбрал с шефовете за прекратяване на договора му по взаимно съгласие.  Така "Локомотив" (Пд) се раздели предсрочно с един от най-силните си футболисти, без да получи трансферна сума от преминаването му в друг отбор. Динко Хоркаш бе привлечен в "черно-белия" тим през юли 2022 г.

Той се превърна бързо в един от водещите  състезатели на отбора. Беше обявен за най-добър вратар в България за 2023 г.  в анкетата на спортните журналисти и  футболист №1 на отбора в допитването сред  "черно-белите" фенове.

През миналия сезон Динко Хоркаш отказа да поднови договора си, изтичащ през лятото на тази година. Президентът на клуба Христо Крушарски нареди на треньорското ръководство да не пуска вратаря в игра, след като не пожела да се обвърже с нов контракт. Това доведе до раздялата.

Други от Футбол

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

"Купата е наша" и "Жълти богове" огласят с бомби, тъпан и димки Пловдив (Снимки)

Над 100 полицаи охраняват феновете на "Ботев", а шофьори ги приветстват с клаксони и търпеливо ги изчакват да се изнижат Щастливи от снощната победа, стотици фенове на "Ботев" Пд се събраха на

Наказаха солено "Ботев" Пд след финала за Купата

Дисциплинарната комисия към БФС наказа "Ботев" (Пловдив) с близо 10 000 лева глоби и предупреждение за лишаване от домакинство за провинения на феновете по време на финала за купата на България срещу

След инвестиция от нови 33 млн. лв. стадионът на “Ботев” (Пд) ще приема мачове и от Шампионската лига

Средствата са осигурени от държавата, а до края на юни местният парламент ще реши дали да обяви конкурс за нов строител, или ще се довери на сегашния Обследват нуждата от монтиране на система за

>