Новата връзка на Брад Пит е в криза заради продължаващия развод с Анджелина

25.04.2024 13:35
Брад Пит и приятелката му Инес Кадър: YouTube/Page Six

Протаканият развод на Брад Пит с бившата му съпруга Анджелина Джоли оказва влияние върху връзката му с Инес де Рамон, като двойката търси начини как да "продължи напред", твърдят запознати.

Заплетената раздяла на Брад и Анджелина изглежда ще продължи почти толкова дълго, колкото и връзката, която я предшестваше, като двойката е в ожесточена съдебна битка след шокиращата им раздяла през 2016 г.

Въпреки че двойката вече е законно разделена от 2019 г., оспорван спор - наречен "войната на розата" - за тяхното френско имение с винарна, Chateau Miraval, забави финализирането на развода.

От известно време 60-годишният Брад намери нова любов в лицето на 34-годишната Инес, с която публично се появи през ноември 2022 г. Техни приятели твърдят, че актьорът отчаяно искал да скъса всички връзки с бившата си съпруга, за да може най-накрая да се "отърси" от демоните от брака си.

"Брад наистина иска всичко най-накрая да бъде финализирано. Ако зависеше изцяло от него, това щеше да е приключило отдавна", споделя запознат.

Той обяснил още, че Брад е нетърпелив да бъде свободен, за да може да продължи с живота си.

"Брад иска да продължи напред с Инес, но не може, тъй като технически все още е женен за майката на децата си. Раздялата не е лесна, разбира се, но можеше да се приключи през последните десет години", споделя още мъжът. "Брад има страхотни отношения с повечето от децата си, които са срещнали Инес. Те се радват, че баща им е щастлив, а Инес се отнася мило към децата."

Инес финализира края на тригодишния си брак с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли по-рано този месец, което според информацията е било движеща сила в желанието на Брад най-накрая да сложи край на собствения си брак, съобщава Дир.бг.

"Инес, която финализира развода си със съпруга си и се премести при Брад, го стимулира да финализира с Анджи повече от всякога", разказва още аверът на актьора. "Брад се бори здраво, за да победи своите демони, които се появиха по време на брака му с Анджи. Той не пие и се превърна в мъжа, който заслужава любовта, която получава от Инес."

Други от Възход и падение

Как смяната на пола отвори война между "майката" на Хари Потър и актьорите от филма

Джей Кей Роулинг разцепи феминистките и твърди, че е жертва на силен тормоз През 2020 г. пламна публична полемика между Джей Кей Роулинг, авторката на книгите за Хари Потър и за детектива Корморан

За ЧРД кметът на Бургас Димитър Николов излиза сред природата със сина си

Кметът на Бургас Димитър Николов ще разпуска днес в почивния си ден след натоварения график през седмицата. Както винаги, морският градоначалник не подвива крак от понеделник до петък

Ивет Лалова празнува най-щастливия си юбилей

Една от най-бързите бели жени в света - Ивет Лалова, празнува най-щастливия си юбилей. До нея за първи път ще бъде Тиаго - нейният първороден син, който се роди преди около месец

На 18 рожден ден имат

Димитър Николов, кмет на Бургас Ивет Лалова, европейска шампионка по лека атлетика Проф. Атанас Славчев, пианист Калина Константинова, депутат в 49-ото НС

“Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме” – след 130 целувки ергенът си остана ерген

В мрежата обявиха майка му за победител в риалитито “Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме; Ергенът избра да остане при мама; Ама най-много си обичам мама

>