Бойко Борисов с асистенция за първото място на “Витоша” в Югозападна България

24.04.2024 18:07

За поредна година ветераните на "Витоша" (Бистрица) спечелиха първото място в Югозападна България и се класираха за 1/2-финалите на първенството.

"Витоша" победи в доста оспорван двубой ветераните на "Кюстендил" с 3:0.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов асистира за първото попадение на отбора си, което бе дело на бившия национал Георги Пеев. След това се разписаха Ники Николов и Диян Христов.

Бойко Борисов получи купата за първенец на Югозападна България, след което бе подхвърлян във въздуха от своите съотборници.

"Ботев" (Пловдив) също е на 1/2-финал за титлата, след като в Хасково надигра с 2:0 "Берое" в спор за първото място в Югоизточна България. Красимир Василев и Георги Антонов вкараха за победителите.

Така четворката за титлата вече се оформи окончателно. От Северна България идват ветераните на "Ботев" (Враца) и "Черно море" (Варна).

Двойките ще бъдат определени след жребий.

"Витоша" (Бистрица) е аналог на "Лудогорец" в първенството за ветерани. През този сезон тимът на Борисов ще гони осмата си поредна титла в шампионата, докато някои смятат, че първите места вече наближават 10. Разградчани в неделя вземат 13-ата си поредна купа на шампион.

Други от Футбол

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

"Купата е наша" и "Жълти богове" огласят с бомби, тъпан и димки Пловдив (Снимки)

Над 100 полицаи охраняват феновете на "Ботев", а шофьори ги приветстват с клаксони и търпеливо ги изчакват да се изнижат Щастливи от снощната победа, стотици фенове на "Ботев" Пд се събраха на

Наказаха солено "Ботев" Пд след финала за Купата

Дисциплинарната комисия към БФС наказа "Ботев" (Пловдив) с близо 10 000 лева глоби и предупреждение за лишаване от домакинство за провинения на феновете по време на финала за купата на България срещу

>