Силвена Роу: 90% от Дубай е възстановен, проблем имат хора с изпуснати полети

18.04.2024 08:24
Силвена Роу

Такава буря в Персийския залив е незапомнена. Проблемът в момента е на летището и се състои в това, че има много хора с изпуснати самолетни връзки. Иначе Дубай е на 90% възстановен.

Това каза по bTV шеф Силвена Роу за потопа, преминал преди дни в емирството. Тя обясни, че е успяла да пристигне в арабската държава с 6 часа закъснение на единствения полет, осъществен след бурята.

"Цялото летище е сухо, но на места има пясък, въздухът е много свеж след този дъжд. Има затворена магистрала, затова няма коли и е много спокойно. По някои улици има изоставени мазерати, ламборгини и какви ли не, които са заседнали по време на наводнението.

Вече централен Дубай е добре, но в периферията не е така. Но при такава голяма буря каквато и инфраструктура да има, тя няма да издържи.

Няма начин тази кошмарна буря да е от засяване на облаци. Вярно е, че засяват, но по малко и винаги предупреждават. Тук се строи с рани покриви, но сега има много задържана вода. - явно трябва променят нещо. Аз съм от 10 г. в Дубай и усещам промяна в климата", допълни шеф Роу.

Други от От страната и света

Фалстарт с нощното заседание на парламента - няма кворум. Ще пробват пак

Фалстарт в началното на среднощното заседание на парламента, свикано преди час по искане на ГЕРБ-СДС и ДПС. Депутатите не можаха да съберат кворум, след като само 111 се регистрираха

Пияният и дрогиран Любенов с поршето, убил французин, на свобода след 20 месеца в килия

На свобода с гривна у дома излиза след година и 8 месеца в ареста Димитър Любенов. През септември 2022 г. той помете с поршето си колата на французина Лоран Пети, който почина

Вижте какво решава служебното правителство утре

Министерският съвет ще проведе заседание утре, 22 май, от 11 ч. при следния предварителен дневен ред: 1. Проект на Решение за приемане на Доклад за състоянието на администрацията през 2023 г

Катастрофа на пътя София – Пирдоп край Горна Малина, движението е временно ограничено

Временно е ограничено движението по пътя I-6 София – Пирдоп от 142 до 147 км. в района на Горна Малина поради пътнотранспортно произшествие, потвърдиха пред  БТА от Агенция "Пътна инфраструктура"

Атанас Запрянов: Членството ни в НАТО даде гаранция за нашата сигурност

Членството на България в НАТО даде гаранция за нашата сигурност, стабилност и просперитет. Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов по време на откриването на фотографската изложба

>