"Локо" (Пд) продължи с победите след 1:0 над "Черно море" (Снимки)

08.04.2024 21:32 Румен Златански
Димитър Илиев (вляво) и съотборниците му от "Локомотив" (Пд) продължиха с победите. Снимки:Lap.bg
"Черно-белите" ликуват след гола във вратата на съперника.
Феновете на "Локо" създадоха невероятна атмосфера на стадиона.

"Локомотив" (Пд)  продължи победния си ход, след като победи с 1:0  "Черно море" в мач от 28-ия кръг на Първа лига, игран на стадиона в пловдивския парк "Лаута".  Футболистите на старши треньора Александър Томаш бяха бурно подкрепяни от своите фенове, които създадоха невероятна атмосфера по трибуните.
Двубоят започна равностойно, а в 14-ата минута Васил Панайотов от гостите стреля, топката рикошира в противников футболист, Даниел Димов я овладя, но отправи неточен удар. Десет минути по-късна Бабакар Дион шутира опасно, но вратарят на варненци Иван Дюлгеров спаси. Домакините натиснаха и в 31-ата минута Оливер Кандем откри резултата с удар от малък ъгъл след подаване на Димитър Илиев. Две минути по-късно Атанас Илиев от "Черно море" излезе на удобна позиция, но не улучи вратата. Секунди преди почивката Ефе Али стреля от удобна позиция, но Иван Дюлгеров изби коженото кълбо, което попадна в Хорхе Сегура, чийто шут обаче се оказа неточен. Гостите натиснаха в началото на втората част. В 47-ата минута Атанас Илиев стреля с глава над вратата. Гостите продължиха да нападат и в 60-ата минута съдията Никола Попов отмени гол на Атанас Илиев заради засада. Домакините отговориха с опасна атака в 70-ата минута, когато Димитър Илиев стреля остро, но Иван Дюлгеров изби.
В 91-ата минута Едгар Пашеко от гостите центрира, а топката срещна ръката на Милош Петрович от "черно-белите" в наказателното им поле. Съдията Никола Попов реши да не отсъжда дузпа, след като се консултира със системата ВАР.

Други от Футбол

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

"Купата е наша" и "Жълти богове" огласят с бомби, тъпан и димки Пловдив (Снимки)

Над 100 полицаи охраняват феновете на "Ботев", а шофьори ги приветстват с клаксони и търпеливо ги изчакват да се изнижат Щастливи от снощната победа, стотици фенове на "Ботев" Пд се събраха на

Наказаха солено "Ботев" Пд след финала за Купата

Дисциплинарната комисия към БФС наказа "Ботев" (Пловдив) с близо 10 000 лева глоби и предупреждение за лишаване от домакинство за провинения на феновете по време на финала за купата на България срещу

>