Заловиха бракониер на Гребната база в Пловдив

08.04.2024 15:07 24 часа Пловдив онлайн
Гребната база в Пловдив Снимка: Архив

Нарушител на забраната за риболов на Гребния канал в Пловдив бе установен днес по обяд от служители на „Общинска охрана" в града. За това информираха от местната управа.

При наблюдение охранителите се натъкнали на бракониер, който хвърля корда от моста. След предприети незабавни действия рибарят  е заловен, а риболовните му принадлежности – иззети.
Тъй като нарушителят не е имал документи в себе си е извикан патрул на „Общинска полиция", за да установи неговата самоличност.
Освен глобата за липса на документи, на нарушителя е съставен и акт за административно нарушение, като предвидената в наредбата санкция е в размер от 300 до 3000 лева.
Риболовът и къпането на Гребния канал са забранени, припомнят от ОП „Общинска охрана".

Други от От Пловдив

В пловдивските вузове - едни стачкуват, други - не (Снимки)

Половинчата е обявената за днес стачка в пловдивските висши училища, установи репортерска проверка. В най-голямото висше учебно заведение - Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"

Затварянето на важно кръстовище в кв. "Кючук Париж" се отлага за юни

Предвиденото за днес затваряне на кръстовището между улиците „Димитър Талев" и „Петър Стоев" в район „Южен" се отлага. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта"

Съдят пловдивчанин, опитал да убие брат си след отказ да му даде пари за дрога

Стефчо Ракипов е в ареста от края на октомври 2023 г.  Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу 66-годишния Стефчо Ракипов, който на 26 октомври м. г

Окончателно: 32 г. затвор за убийците на клошаря Лалко на Джумаята в Пловдив

В продължение на 10 минути биячите нанесли 20 удара по несретника, като вдигали  и изправяли тялото на жертвата Общо 32 години затвор получиха Кирил Стоянов и Цанко Петрунов

Гросмайстор Виктория Радева: Сега в България не е време за експерименти, ГЕРБ са сериозна партия

Гросмайстор Виктория Радева е европейска шампионка с отбора на България през 2023 г., 3 пъти републикански шампион за жени, 11 пъти  - за девойки, и е печелила много други състезания

>