"Ботев" (Пд) назначи нов директор

04.04.2024 14:19 24 часа Пловдив онлайн
Любослав Лозанов Снимка:Botevplovdiv.bg

Любослав Лозанов е новият медиен директор на ПФК "Ботев" (Пловдив), който ще отговаря за връзката със средствата за масова информация и създаването на съдържание в официалните канали на клуба.

В професионалната си кариера има над 10-годишен опит в сферата на телевизионната журналистика като водещ, репортер, продуцент и коментатор. Любослав е познат от екрана и като един от водещите в Нова телевизия и Диема Спорт,  занимаваше с отразяване предимно на срещите от родното футболно първенство. Сред най-известните негови коментари е този от финала за Купата на България през 2017 г., когато "Ботев" печели отличието за последно.

„Истинска чест е да съм тук. "Ботев" е клуб с изумителна история, невероятно бъдеще и неповторими фенове. Да си част от всичко, това е истинска мечта. Малко отбори могат да се сравняват с историята, а и амбициите на тима", каза той.

„Щастливи сме, че Любо идва при нас. Вярваме, че с опита си той ще помогне клубът да продължи да се развива, но и да следва традициите", заяви изпълнителният директор клуба Алексей Киричек.

Други от Футбол

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

"Купата е наша" и "Жълти богове" огласят с бомби, тъпан и димки Пловдив (Снимки)

Над 100 полицаи охраняват феновете на "Ботев", а шофьори ги приветстват с клаксони и търпеливо ги изчакват да се изнижат Щастливи от снощната победа, стотици фенове на "Ботев" Пд се събраха на

Наказаха солено "Ботев" Пд след финала за Купата

Дисциплинарната комисия към БФС наказа "Ботев" (Пловдив) с близо 10 000 лева глоби и предупреждение за лишаване от домакинство за провинения на феновете по време на финала за купата на България срещу

>