ЦСКА удари дъното, “Локо” (Пд) изпусна пълен разгром в София

03.04.2024 19:45
Ангел Лясков отново е навързал безпомощните Шакич и Вион.

ЦСКА удари дъното и вече не е в борбата за титлата. "Локо" (Пд) пропусна да разгроми "червените", водени от Нестор Йевтич - Джон Смит - Нестор Ел Маестро, но взе само минимална победа с 2:1.

Победният гол дойде в допълнително време на на мача след поредния хаос в защитата на домакините и бе отбелязан от резервата Кристиян Пешов.

Цялото първо полувреме съставът на ЦСКА изглеждаше, че за първи път вижда трева на футболен терен. Защитата бе разминавана по всички параграфи.

Особено активен бе бившият играч на ЦСКА Ангел Лясков, който разминаваше Шакич на фланга все едно е на тренировка срещу конус. Още в петата минута пловдивчани откриха резултата след страхотен удар на Марин Петков. След дълги консултации Никола Попов викна пред монитора главния рефер Волен Чинков и се прецени, че Мичи Нтело блокирал видимостта на Густаво Бусато към топката и отмени попадението. В края на частта Марин Петков удари градата с удар от малкото наказателно поле.

На полувремето треньорът на ЦСКА се опита да промени нещо, като вкара в игра Тобиас Хайнц, Браян Кордоба и Мартин Стойчев, които сменят Шакич, Станислав Шопов и Енес Махмутович.

Промените не допринесоха за нищо добро. Вместо това гостите поведоха този път с редовен гол на Мичи Нтело. Мартин Стойчев сгреши в собствената половина, попадна в Дион, който навърза Християн Петров и Тибо Вион и намери централния нападател на чиста позиция.

ЦСКА стигна до равенството благодарение на късмета. Данило Асприля отправи удар с глава в 73-ата минута, който вероятно излизаше в аут, но рикошира в Ефе Али и влезе в мрежата. Това реално бе втори точен удар за домакините в двубоя.

Вместо да натисне ЦСКА продължи да греши и така се стигна и до победния гол.

Лошите новини за ЦСКА дойдоха и след две контузии на Мартин Стойчев и Християн Петров, които със сигурност пропускат дербито с "Левски". Петров се травмира когато вече бяха направени всички смени и заради това доигра двубоя зад централния нападател Фернандо Каранга.

Феновете на ЦСКА през целия мач скандираха "Оставка" на треньора, който наистина най-накрая да я подаде. Категорично обаче отказа след мача. Той оставал позитивен под сканкандиранията на запалянковците.

Други от Футбол

Шампионът "Ботев" (Пд) загуби с 1:3 срещу десет футболисти от "Славия"

Носителят на купата на България "Ботев" (Пд) загуби с 1:3 от "Славия"  в мач от четвъртия плейофен кръг във втората четворка в efbet Лига, игран  на стадион "Александър Шаламанов" в София

“Манчестър Сити” е абсолютният футболен крал на Англия с 4-а титла поред!

“Манчестър Юнайтед” е рекордьор по титли в Англия, “Ливърпул”, “Арсенал” и “Челси” са с милиони фенове по света, но от 19 май 2024 г. на Острова има един абсолютен футболен крал

За първи път в историята жена ще ръководи мач от Първа лига

След като в редица европейски първенства жени започнаха да ръководят срещи от елитните дивизии, това се случи и в българския елит. За първи път в историята жена ще е главен съдия на двубой от Първа

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

>