U.D.O. закриват европейското си турне с шоу в зала "Христо Ботев" в неделя

29.03.2024 16:52 Кирил Борисов
Верните фенове на бандата пълнят залите по света на концертите на германците.

Бандата на легендарния Удо Диркщнайдер обикаля света с 18-ия си студиен албум

Германската метъл машина U.D.O. закрива европейското си турне с концерт в София в неделя. Шоуто е в зала "Христо Ботев", а вратите отварят в 18,30, съобщават организаторите от Sofia Music Enterprises.

Бандата на легендарния вокалист на Accept Удо Диркщайдер издаде 18-ия си студиен албум Touchdown преди месеци и обикаля света, за да представи новите парчета, но и вечните си класики. На 6 април Удо ще навърши 72 г., но с групата редовно издават албуми и обикалят света.

"Там имам толкова верни фенове, че София е задължително в маршрута ми", казва неостаряващата икона на класическия хеви метъл за концерта в България.

U.D.O. имат верни фенове у нас от 1987 г. и често гостуват в България. Всеки път концертите им са препълнени. Бандата разпродаде напълно всички зали в Европа. В събота свирят в Букурещ, а след шоуто у нас отлитат за САЩ. 

На сцената преди U.D.O. излизат британците TAILGUNNER.
Ето и график за вечерта:
18,30 – Отваряне на вратите
19,15 – TAILGUNNER
20,30 - U.D.O.

Последни бройки билети за концерта на 31 март 2024 г. все още могат да бъдат закупени чрез мрежата Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини "На тъмно"), както и онлайн на www.sme.bilet.bg на цена от 80 лв. 

Ако има налични билети в неделя, ще могат да се купят от касите на залата на цена от 90 лв. Деца до 10 г. влизат без билет, но с придружител.

Други от Възход и падение

Елвис Пресли ухажвал Шер, тя му отказвала заради репутацията му

Малко преди да признае защо предпочита по-млади, Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му и е "познавала хората около него"

Гала ще става баба

Дъщерята на Гала Мари Константин очаква бебе. Това стана ясно с публикация преди минути в инстаграм профила на щерката на известната водеща. "Можем да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците"

На 10 май рожден ден имат

Любомир Минчев, основател и председател на Съвета на директорите на “ТелеЛинк” Игнатий, Плевенски митрополит Симеон Петков, ръководител “Информационни и комуникационни технологии” в медицински

33х24 - вече и партитура за 20 г. на виртуозния “Виенски оркестър” на 24chasa.bg

Станимир Въгленов и Данка Василева - лауреати на "Оная награда" Станимир Въгленов - журналистът, който създаде сайта на “24 часа” преди 20 години, и Данка Василева, под чието ръководство 24chasa

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват първото си дете (Видео)

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли ще стават родители. За щастливото събитие съобщи Хейли в инстаграм профила си. Тя публикува емоционален пост с видео и снимки

>