Цеци Красимирова се развежда, защото САЩ не й дават виза

27.03.2024 12:26
Цеци Красимирова СНИМКА: КОСТАДИН КРЪСТЕВ-КОКО
Цеци Красимирова със съпруга си Майкъл СНИМКА: инстаграм/krasimirovaceci

Цеци Красимирова се развежда. Една от основните причини е отказът да получи американска виза. Това обяви самата тя в своя фейсбук профил.

"Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни да се разделим", написа тя в своя пост като добави, че за нея е странно как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се развел. 

"Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин.

За всеки един е ясно, че един 5 годишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи", допълни тя.

Красимирова написа още, че тя и Майкъл са запазили много добри и приятелски взаимоотношения.

"Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на дадени отношения с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели"."

Тя допълва, че е мечтаела за тих и спокоен живот.

Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен."

Цеци Красимирова добави, че целият й фокус е върху новата й компания.

Припомняме, че Цеци имаше връзка с контрабандния бос от бурните години на прехода Константин Димитров-Самоковеца.

Други от Възход и падение

Сашо Кадиев се завръща с "Кой да знае" по Би Ти Ви

Александър Кадиев се завръща като водещ на шоуто  „Кой да знае?". Новият сезон ще започне от 20 май по Би Ти Ви.  В двата отбора си остават Милица Гладнишка и Христо Пъдев

Димитър Стоянович: Хората имат нужда от култура, не само от простотии и шоу

Дразня се, когато се подценява публиката и никога не го правя, казва сценаристът, режисьор и водещ на "Култура.БГ" Свободата в киното е много опасна работа

Почина Стив Албини, легендарен американски звукозаписен продуцент

Легендарният американски звукозаписен продуцент Стив Албини, работил с „Нирвана", „Пиксис", Пи Джей Харви, Джими Пейдж и Робърт Плант, почина на 61-годишна възраст, съобщиха от неговото студио

Емил Конрад се отказал от майка си: Не знам как не е била в затвора (Видео)

Емил Конрад сподели пред последователите си, че е осиновен, когато бил бебе, но жената, поела отговорността за него, е с ограничителна заповед. "Аз даже не знам как тази жена не е била в затвора"

Кейти Пери заблуди дори майка си, че е била на Мет Галата (Снимки)

Кейти Пери и Риана не присъстваха на бала Met Gala тази година. Генерирани с изкуствен интелект изображения обаче подлъгаха почитателите им, че звездите са позирали на стълбището на най-голямото

>