10 модни неща, с които да влезем в пролетния сезон

17.03.2024 18:06 Мария Райчева

Пуловер с остро деколте

Едноцветен пуловер с остро деколте е изключително семпла дреха, която мнозина намират дори за скучна. Но няма как да влезете в новия сезон без нея, особено ако държите да сте в крак с хитовите тенденции.

Моделите са от памук или кашмир и пасват на абсолютно всякакъв стил облекло. Тънкият пуловер става не само за пролетта, но и за лятото, особено вечер край морето или в планината и може да се сложи върху ефирна рокля, тишърт или късо потниче.

През пролетните дни може да се комбинира с дънки, елегантен панталон, дънкова или копринена пола. За деловото всекидневие вместо сако, кашмирен или памучен пуловер седи стилно върху риза. Ако не си падате по едноцветните модели, все пак има варианти с различни десени.

Гащеризонът става за работа и парти

Гащеризонът е много удобен и изглежда атрактивно. Лошото при него е, че за да уцелите точно вашия модел, ще се наложи да пробвате доста варианти. Проблемите, с които може да се сблъскате, са, ако в горната част ви е точно, надолу крачолите може да са твърде дълги или доста къси, защото всяка жена има различен по големина торс, с по-къси или по-дълги крака. Има възможност да не успеете да го закопчаете в бюста, ръкавите да са къси или да ви стяга в раменете. Проявете малко повече настоятелност, за да откриете точно вашия модел и със сигурност гащеризонът ще се превърне в една от любимите ви дрехи през идните месеци.

Обувки с равни подметки

Заради сравнително топлите дни, на които се радваме от доста време, вече са прибрани зимните боти и ботуши. Маратонките няколко години са тотален тренд във всичките им разновидности и продължават да се носят. Наред с тях обаче всяка жена, която държи на стила, трябва да притежава и по-елегантни обувки. Лансираните модели сега са на равни подметки, което гарантира удобство. И се предлагат във всякакви цветове. Това не означава, че трябва да зачеркнете напълно високите токчета, те никога няма да излязат от мода, но уморяват краката и не са подходящи за забързаното всекидневие.

Ризи във всякакви варианти

Ризата е перфектната дреха за пролетта, пък и е актуална. Лансира се във всякакви варианти - от класически до тип връхна дреха. Дългите модели може да се съчетават с клин, панталон или да се носят като рокли. Тези, които се използват вместо яке или сако, са от по-плътни материи.

Огромни очила

Слънчеви очила се носят по всяко време на годината и все още са огромни. Скриват половината лице, като самите рамки също са доста широки. Заради размерите си някои от тях доста тежат, търсете олекотени варианти.

Олекотени квадратни якета

Време е за по-тънки якета, а през новия сезон те са съвсем олекотени. Най-популярни са моделите с квадратна линия - те са къси до талията и сравнително широки, като може да са с едноредно или двуредно закопчаване. Кожените и по-спортните предложения са с ципове.

Широки дънки с висока талия

Широките дънки с висока талия все още са най-популярните модели при денима. Те категорично поставят на заден план впитите по тялото крачоли. Радват се на голяма популярност сред младите момичета. Удобни са за носене, но имат един минус, ханшът с тях изглежда доста по-едър.

Ефирна рокля на цветя

Ефирните рокли с флорални мотиви стават не само за летните жеги. Ако не сте твърде зиморничави, може да ги носите дори през зимата, но малко жени се осмеляват. Пролетта идва, така че може да се издокарате с такъв тоалет, съчетан с ботуши, маратонки, ниски или високи обувки.

Класика - блуза с якичка и три копчета

Класическата блуза с якичка и три копчета присъства както в мъжкия, така и в женския гардероб. Заради непретенциозния си вид може да се комбинира със съвсем спортни дрехи, но и с по-елегантни, дори с кожена пола.

Преливащи тонове и електрикови цветове

Преливащи тонове е един от основните десени, който се предлага в колекциите за тази година. Пъстри може да са не само роклите, а също къси и дълги панталони, поли, сака, дори кожените якета. Разноцветните краски може да са и с електрикови цветове, което прави облеклото доста претенциозно, но запомнящо се.

Други от Възход и падение

Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си

Джесика Алба призна, че заедно с дъщеря й тийнейджър са започнали да посещават терапевт. В интервю за сп. Real Simple актрисата посочи като причина скандалите, които често си спретвали двете

Дейвид Бекъм съди 500 търговци за фалшиви версии на дизайнерските му продукти

Дейвид Бекъм заведе дело за милиард паунда срещу 500 търговци, обвинени, че продават фалшиви версии на неговите дизайнерски продукти. Откакто не се подвизава на терена

Плевнелиев на 60 - и все така твърдо вярва, че трябва мисъл и смисъл

Все повече смисъл във всяко начинание, с което се захване, си пожелава президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев, който навършва 60 години. Днес той ще празнува със семейството си

На 14 май рожден ден имат

Росен Плевнелиев, президент на Република България (2012-2017) Делян Добрев, депутат, бивш министър на икономиката и енергетиката Ген.-майор Красимир Петров, бивш главен секретар на МВР

Мръсните тайни на BG историята: Големият борсов играч Куюмджийски свършва като бедняк

Започнал като брояч на банкноти в банка, той прави две от най-луксозните къщи в София, емигрира в Ню Йорк и води преговори от името на САЩ Макар днес за евреите в Самоков да е останал далечен спомен

>