"Ботев" (Пд) подкрепи Димитър Бербатов за президент на БФС

15.03.2024 10:01 24 часа Пловдив онлайн
Димитър Бербатов

"Ботев" (Пд) подкрепи Димитър Бербатов за президент на БФС на конгреса, който се провежда днес. Ето обръщението на шефовете на клуба  към феновете на тима.

Уважаеми Ботевисти,

ПФК „Ботев" взе своето решение кой от кандидатите за президент на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и честни както с вас, нашите привърженици, така и с цялата футболна общественост, считаме, че достойното поведение изисква да кажем публично кой от претендентите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в официалната клубна анкета, целяща да разбере и уважи позицията на „жълто-черната" общност, ръководството на ПФК „Ботев" ще подкрепи Димитър Бербатов и неговия екип в борбата им за промяна в българския футбол.

Искрено вярваме, че дългогодишният упадък на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния безспорен авторитет, както и със заявените амбиции за развитие на най-популярната игра, ще успеят да издигнат българския футбол на едно по-високо ниво.

Пожелаваме на всички кандидати да проведат предстоящия конгрес на БФС в дух на взаимно уважение и спортсменство, за да може накрая победител да бъде Футболът.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев".

Други от Футбол

“Манчестър Сити” е абсолютният футболен крал на Англия с 4-а титла поред!

“Манчестър Юнайтед” е рекордьор по титли в Англия, “Ливърпул”, “Арсенал” и “Челси” са с милиони фенове по света, но от 19 май 2024 г. на Острова има един абсолютен футболен крал

За първи път в историята жена ще ръководи мач от Първа лига

След като в редица европейски първенства жени започнаха да ръководят срещи от елитните дивизии, това се случи и в българския елит. За първи път в историята жена ще е главен съдия на двубой от Първа

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

>