На 3 март: Честита Коледа от шофьор на автобус №76 в София (Обзор)

03.03.2024 21:14
“Честита Коледа” светна на информационното табло в столичния автобус на националния празник. СНИМКА: ФЕЙСБУК НА КАМЕН ЛИСИЧКИ
Камен Лисички

“Честита Коледа” - този светещ надпис развесели навръх 3 март пътниците в столичния автобус №76. Забавния гаф разкри снимка, публикувана в социалните мрежи от журналиста Камен Лисички, който хванал рейса на спирка “Плиска”.

Случват се и такива неща. Жестът е важен. Да благодарим на Центъра за градска мобилност и да изчакаме до май за националния празник, написа той във фейсбук.

Не я усетих кога мина тази година, На Плиска е Коледа, Празник да е, Е какво не ти харесва? Ще има подаръци пак - бяха само част от забавните коментари под публикацията. От Столичната община също приеха с усмивка неволния неделен гаф.

“Това е техническа грешка. В системата ни има набор от текстове за различни празници. Те обаче се въвеждат индивидуално за всяко превозно средство”, обясниха от общината.

Други от Новина в снимка

Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода" и се просълзи на сцената (Галерия)

Актьорът Владимир Зомбори спечели "Като две капки вода" по Нова тв, с образа на Фреди Меркюри и изпълнението на The Show Must Go On. От вълнение той се просълзи на сцената

Гледките на 4-те сезона: "Райското пръскало"

Деляна Къркеланова е направила красив кадър на водопад "Райското пръскало". Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Фотозагадка: Коя е тази известна певица, взета за рускиня в Чили и освиркана от публиката?

Коя е тази известна певица, взета за рускиня в Чили и освиркана от публиката? Жокер: Родът й по бащина линия се нарича Чокоите. Татко й й казвал: "Никога не забравяй това име България"

Гледките на 4-те сезона: Софийското поле

Красива снимка на Софийското поле, заснета от Пролеша, ни изпраща Никол Накова. Кадърът й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите

Максим Бехар: Шумен - градът с вечната улица “Славянски”

В регионалните приложения "Рестарт" на в. "24 часа" търсим хора, родени в съответния град, но които в момента не живеят в него. Те разказват с много любов и вълнение за приятелите

>