Гаджето глези Везенков с пълнени чушки в САЩ

28.02.2024 21:14

Дори и в далечна Америка, Александър Везенков хапва любимите си пълнени чушки.

Едно от традиционните български ястия е сред най-харесваните от родната звезда в НБА. А половинката му - Никол Елефтериаду, направи на играча на “Сакраменто” в изобилие от храната, която Везенков обожава. Пищната красавица сподели кадри как се вихри в кухнята и приготвя на българина романтична вечеря.

От няколко седмици изгората на Везенков е при него в Америка. Никол, също като нашия, е спортист - националка на Гърция по водна топка. Двамата са заедно от няколко години. Запознават се в Атина, където доскоро българинът игра за “Олимпиакос”. Любимата му също е част от този тим, но в нейния спорт.

Елефтериаду редовно отскача до Америка, за да прекара малко време с българската звезда в баскетбола. В момента Саша е една идея по-свободен, защото е контузен и не пътува с отбора, а се възстановява в Калифорния.

Преди дни пък двойката бе на вечеря в Сакраменто с близки българи на Везенков, които живеят зад океана.

Очаква се родната звезда в НБА да се възстанови от травмата в глезена в края на следващия месец.

Други от Баскетбол

Победата за историята! България постави на колене световния шампион в баскетбола Германия!

Да победиш световен шампион в какъвто и да е спорт си е за признание. А, ако е неговото име Германия, това граничи с илюзията. Е, баскетболният тим на България сътвори най-голямата сензацията в този

Българска вечер в Чикаго, но Везенков отново не игра

Над 300 българи направиха агитка на мача "Чикаго Булс" - "Сакраменто Кингс" на Александър Везенков, но той отново не игра заради контузията си. Звездата на българския баскетбол обаче им отдели време

Везенков остава в “Сакраменто”

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков, изглежда, няма да смени отбора си в НБА. Спортист №1 у нас за последните 2 години през лятото премина в “Сакраменто”

"Академик" (Пд) спечели първия си мач за годината

"Академик" (Пд) започна чудесно годината и записа домакинска победа над "Шумен" с 84:76 в среща от 15-ия кръг в Sesame Национална баскетболна лига при мъжете

Везенков с 2 тройки за 2 минути

В НБА май разбраха, че Александър Везенков е майстор на стрелбата отдалеч. Родният ас вкара 2 тройки в рамките на точно 2 и половини минута при победата на "Сакраменто" 105:98 над "Оклахома"

>