Как да разпознаем проблемите с простатата

19.02.2024 10:00

Затруднено уриниране, болка и еректилна дисфункция. Това са най-често срещаните проблеми, алармиращи за проблем с простатата. Според последни данни всеки втори мъж над 50 години страда от е български продукт, базиран на няколко жизненоважни билки за здравето на простатата. Разработен от екип от учени в областта на алтернативната медицина. Добавката е подходяща за продължителен прием и е без лекарско предписание. Препоръчителният период на терапия е минимум 3 месеца.

Освен благоприятното действие върху мъжкия организъм, продуктът детоксикира и пречиства кръвоносните съдове от шлаки и холестерол. В дългосрочен план това намалява риска от инфаркт и инсулт, поддържа потентността при мъжете и способства за пълноценна ерекция.

Поръчайте сега пакет АНДРОФИКС за здравето на простатата + 3 бр. ЕРОС (30 дози) за силна и продължителна ерекция на специална цена от 42 лв., вместо 96.70 лв. Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел.: 0877 72 10 40 или в магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60

Други от Сила за живот

>