И бебе на опашката за автограф от Христо Стоичков в Пловдив (Снимки)

19.01.2024 12:14 Румен Златански
Христо Стоичков дава автограф на младата си почитателка Йоанна Тодорова. Снимки: Авторът.
Калина Георгиевa пристигна с бебето си Пенка, за да взема автограф от Стоичков за баткото Атанас, който тренира футбол в "Спартак" (Пд) и не успя да пристигне лично.
Опашка от желаещи за автографи пред природонаучния музей в Пловдив.
12-годишният Борис Тодоров остана много щастлив, че получи автограф от Камата.
Христо Стоичков дава пореден автограф на свои почитател.
Големият футболист се разписва на състезателка от футболния отбор на район "Централен".
Директорът на Природонаучния музей Огнян Тодоров остана щастлив от жеста на Христо Стоичков.
Камата влиза в музея, за да раздава автографи.

 Най-успелият български футболист Христо Стоичков зарадва повече от 500 свои млади почитатели в Пловдив, като им раздаде автографи в Природонаучния музей в града.  Най-нетърпеливите бяха дошли с час по-рано, за да не пропуснат срещата с именития българин. Той беше посрещнат от  председателя на Общинския съвет Атанас Узунов, който е негов кум,  директора на музея  Огнян Тодоров и кмета на район "Централен"  Георги Стаменов.

"Ицо, Ицо", започнаха да скандират децата, когато видяха своя идол и го снимаха за спомен. Сред посрещачите бяха и състезателките от новосформирания женски футболен отбор на район "Централен"  .

„Успех ви желая, „розови", обърна се към футболистките носителят на Златната топка. След това подписа всяка тениска на десния ръкав, а инициалите му ще бъдат избродирани, за да носят късмет на отбора.

След това започна да раздава подписи на своите почитатели.

"Много съм щастлив, че получих автограф от Христо Стоичков. Той е моят идол. Освободиха ме от училище, за да мога да дойда", заяви 12-годишният Борис Тодоров.

Някои от по-малките деца едва пристъпяха от вълнение пред великия футболист.

"По-смело. И аз съм човек като вас. Давайте да разписваме", окуражи ги  в типичния си стил  Камата, който се снима с всеки желаещ.

Младата майка Калина Георгиева пристигна с бебето си Пенка и търпеливо изчака на опашката.

"Дойдохме тук, за да вземем автограф за баткото Атанас, който е голям почитател на Христо Стоичков. Синът ми тренира футбол в "Спартак" (Пд) и не успя да дойде", заяви Калина.

Сред най-щастливите беше директорът на Природонаучния музей  Огнян Тодоров.

"Благодаря на г-н Христо Стоичков, че прие нашата поканата  да ни гостува. Идването му е част от стратегията на Регионалния природонаучен музей да кани известни личности е цел да се популяризира институцията, а от друга страна - посетителите имат шанс да се докоснат до звездите", каза Тодоров. Преди него гост на музея беше европейската шампионка по шахмат и спортист №1 на Пловдив за миналата година Виктория Радева.

Други от Футбол

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

"Купата е наша" и "Жълти богове" огласят с бомби, тъпан и димки Пловдив (Снимки)

Над 100 полицаи охраняват феновете на "Ботев", а шофьори ги приветстват с клаксони и търпеливо ги изчакват да се изнижат Щастливи от снощната победа, стотици фенове на "Ботев" Пд се събраха на

Наказаха солено "Ботев" Пд след финала за Купата

Дисциплинарната комисия към БФС наказа "Ботев" (Пловдив) с близо 10 000 лева глоби и предупреждение за лишаване от домакинство за провинения на феновете по време на финала за купата на България срещу

>