Патрик Демпси: За мен беше чест, че участвах във филма "Ферари"

17.12.2023 15:42 Виолина Христова, Рим
Патрик Демпси изигра италиански пилот във „Ферари”
Патрик Демпси с бяла коса за филма „Ферари”

Актьорът Патрик Демпси, който неотдавна беше определен от сп."Пийпъл" за най-сексапилния мъж на планетата за 2023 г., изрази задоволството си, че е бил част от екипа на филма „Ферари". В профила си в инстаграм той публикува серия от снимки и видеокадри, показващи трансформирането му в автомобилния състезател Пиеро Таруфи, в когото се превъплъщава за кинотворбата „Ферари" на режисьора Майкъл Ман.

Демпси позира заедно с каскадьори от филма и демонстрира как дизайнерът на перуки и прически Алдо Синьорети променя косите му като на Таруфи.

Главната роля в биографичния филм за основателя на легендарния автомобил се изпълнява от Адам Драйвър, за когото това е вече втори път като „италианец". Преди това той изигра и Маурицио Гучи от едноименната династия за лукс във филма „Домът на Гучи" на Ридли Скот.

Премиерата на„Ферари" беше на кинофестивала във Венеция и излезе по кината в Италия на 14 декември.

Творбата беше снимана в Модена, където навремето Енцо Ферари основата „Ла Скудерия Ферари", спортната секция на автомобилната къща с това име. До Адам Драйвър е Пенелопе Крус, която играе съпругата му Лаура. Действието се развива през 1957 г., когато бившият пилот, превърнал се в автомобилен производител, е на ръба на фалита. Двойката също е на ръба на бездна в отношенията си заради смъртта на 24-годишния им син Дино. По същото време става ясно, че Енцо има извънбрачен син Пиеро от любовницата си Лина.

Във филма ролята на автомобилния състезател Пиеро Таруфи се играе от Патрик Демпси, който в живота също е пристрастен по спортни коли и ралита.

Други от Възход и падение

След много труден период Меги Димчева от “Търси се” по нов път – събра йогата с любими български песни

Тв водещата създаде спектакъла преживяване "Чудесата в нас", синът ѝ Константин също ще участва в него Новият ми проект “Чудесата в нас” е път. Път, по който вървя от няколко години

Милиардер пуска по вода "Титаник 2" - било по-забавно от това да си брои парите

Австралиецът Клайв Палмър обещава и достъпни билети за репликата на легендарния кораб - първото му плаване може да е през юни 2027 г. Съдбата на най-известния кораб в историята повече от век вълнува

Валерий Пощаров: Фотографията е тишина. Чиста колкото зрителя

Фотографията е само претекст да протегна ръка към света, казва Пощаров, който спечели първо място в Световните фотографски награди на Sony България беше моят Монмартър

Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен

Най-ценното нещо в живота ми, което винаги ми е липсвало, е да намеря моя си човек, разкри Алек "Когато някой ме попита имам ли шаблон за перфектната жена до мен, отговорът категорично е "не"

Преди да навърши 51 г., Кирил Вълчев успя да обиколи 193 държави

Журналистът и генерален директор на БТА - Кирил Вълчев, обиколи всички 193 държави-членки на  Организацията на обединените нации (ООН). Ето какво написа той във фейсбук: "На 50 години завърших

>