Пловдивските адвокати спретнаха стилен бал и отличиха колеги. Вижте кои наградиха

26.11.2023 12:41 24 часа Пловдив онлайн
Иван Демерджиев получи статуетка и грамота за принос към колегията като бивш неин шеф.
Общинската съветничка Веселина Александрова се появи с рокля, наподобяваща пеперуда, на бала. Тя получи награда затова, че се е борила за панаира. Съдебните дела обаче не са приключили и не е ясно какво ще е решението.
Силни аплодисменти събра наградата на адвокат Мария Шаркова.

С много танци, настроение и изискани тоалети пловдивските адвокати отпразнуваха своя бал, организиран от колегията. Той се състоя снощи в реномирано заведение, а музиката мина под съпровода на SOULMATE.

"Спазваме неотклонно традицията, защото по този начин се сплотява общността", обясниха от ръководството.
На бала бяха отличени най–изявените защитници, които имат значителен принос към колегията и самата адвокатска практика. Те получиха статуетки и грамоти.
Настоящият председател на колегията Георги Баев удостои бившия служебен вътрешен министър Иван Демерджиев, който, преди да отиде в централната власт, беше шеф на Адвокатската колегия в Пловдив.
Много аплодисменти в знак на одобрение събра наградата на адвокат Мария Шаркова за особен принос и активната й обучителна дейност в областта на медицинското право. Тя е един от малкото изявени специалисти в тази категория.
Мнозина защитници изпаднаха в изненада, когато беше повикано името на адвокат Веселина Александрова, настоящ общински съветник. Тя получи статуетка и грамота, тъй като издигнала авторитета на адвокатската професия в резултат на активната й обществена позиция във връзка със запазването на панаира в Пловдив. Александрова излезе с интересен тоалет и благодари за наградата.
"Беше учредена и специална награда – "Advokatus Miles", която ще се връчва занапред на най-изявените защитници – бойци, които ежедневно отстояват важни каузи – обществени и на отделни граждани.

Други от Възход и падение

Когато Мария не беше блондинка

Изпратете в "24 часа" снимки от най-прекрасната нощ: ваши, на мама, татко, баба или дядо, разкажете с малко думи личната си история и тя ще стане част от националната През 2015-а шапка във въздуха

Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)

Дълго време в онлайн пространството се носеха слуховете, че певицата Аврил Лавин отдавна не е сред живите и че на нейно място е жена на име Мелиса. "Всички се чудят

Весела Лечева на 60: Извън сините очи и точния мерник. 6 неизвестни истории

В понеделник Весела Лечева става на 60, които съвсем не личат. През 1980 г. аз също започнах да тренирам спортна стрелба - пушка, като нея. Тогава вървеше един шведски криминален сериал по "Студио Х"

На 20 май рожден ден имат

Мария Габриел, вицепрезидент на Европейската народна партия, бивш вицепремиер и министър на външните работи, бивш еврокомисар  Весела Лечева, двукратен олимпийски медалист

Мария Габриел има и друго име: достойно и видимо поведение на жените в политиката

Тя не успя да стане министър-председател, но начинът, по който влезе и излезе от изпълнителната власт, е повече от поучителен за мъжете. Вероятно бившият ни еврокомисар ще получи шанс да завърши един

>