Димитър Бербатов: Бой между феновете нямаше, видях безпрецедентно обединение между тях

17.11.2023 08:39
Димитър Бербатов Кадър: БНТ

Ако бяха допуснати на стадиона, нямаше да се стигне до ексцесии, твърди известният футболист

"Изказах подкрепата си за мирен протест. Още в пет следобед бях на мястото, но не съм искал да си присвоявам протеста. Видях безпрецедентното обединение на феновете от ЦСКА и "Левски". Ако им беше позволено да са на стадиона, нямаше да се стигне до тези ексцесии." Това каза футболистът Димитър Бербатов през Би Ти Ви.

Бой между фенове нямаше, каза още той. След 18 г. на некомпетентност беше ясно, че в един момент ще се стигне до избухване на емоциите. Всички знаем къде е проблемът, твърди Бербатов.

"Отговорността трябва да поемат ръководните хора от БФС, които незабавно да подадат оставка. Ако има превишаване на правомощията на полицията, трябва да се обърне внимание и на това", каза Бербатов. Той се надява да получи писмата от УЕФА, за да се разбере истината.

Други от Футбол

“Манчестър Сити” е абсолютният футболен крал на Англия с 4-а титла поред!

“Манчестър Юнайтед” е рекордьор по титли в Англия, “Ливърпул”, “Арсенал” и “Челси” са с милиони фенове по света, но от 19 май 2024 г. на Острова има един абсолютен футболен крал

За първи път в историята жена ще ръководи мач от Първа лига

След като в редица европейски първенства жени започнаха да ръководят срещи от елитните дивизии, това се случи и в българския елит. За първи път в историята жена ще е главен съдия на двубой от Първа

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

>