18-годишна получи тежка травма на главата след удар от автомобил в Асеновград

31.10.2023 11:36 24 часа Пловдив онлайн
Снимката е илюстративна.

18-годишно момиче е настанено в болница с тежка травма на главата, след като  било блъснато от автомобил в Асеновград. Инцидентът е станал снощи около 21 часа на кръстовището между бул. „България“ и ул. „Васил Левски“. Лека кола "Хонда" ударила младата пешеходка и й причинила сериозната травма. 

При друг инцидент в Пловдив около 18 часа вчера на кръстовището между ул. „Димитър Талев“ и ул. „Стамат Икономов“ в Пловдив 30-годишна жена била ударена от лек автомобил „Тойота“, докато пресича на пешеходна пътека. След медицински преглед пострадалата е освободена за домашно лечение.

 И в двата случая пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьорите са отрицателни. В рамките на образуваните досъдебни производства се разследват причините и обстоятелствата, довели до катастрофите.

Други от От Пловдив

В пловдивските вузове - едни стачкуват, други - не (Снимки)

Половинчата е обявената за днес стачка в пловдивските висши училища, установи репортерска проверка. В най-голямото висше учебно заведение - Пловдивския университет "Паисий Хилендарски"

Затварянето на важно кръстовище в кв. "Кючук Париж" се отлага за юни

Предвиденото за днес затваряне на кръстовището между улиците „Димитър Талев" и „Петър Стоев" в район „Южен" се отлага. Това съобщиха от общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта"

Съдят пловдивчанин, опитал да убие брат си след отказ да му даде пари за дрога

Стефчо Ракипов е в ареста от края на октомври 2023 г.  Окръжна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу 66-годишния Стефчо Ракипов, който на 26 октомври м. г

Окончателно: 32 г. затвор за убийците на клошаря Лалко на Джумаята в Пловдив

В продължение на 10 минути биячите нанесли 20 удара по несретника, като вдигали  и изправяли тялото на жертвата Общо 32 години затвор получиха Кирил Стоянов и Цанко Петрунов

Гросмайстор Виктория Радева: Сега в България не е време за експерименти, ГЕРБ са сериозна партия

Гросмайстор Виктория Радева е европейска шампионка с отбора на България през 2023 г., 3 пъти републикански шампион за жени, 11 пъти  - за девойки, и е печелила много други състезания

>