Пред 20 хил. души Графа направи концерт на световно ниво

01.10.2023 23:29 Мария Райчева
ВЛАДИ АМПОВ-ГРАФА СНИМКА:Eli Deli
СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА: НЕЛИ КУРТЕВА
СНИМКА:Eli Deli

Влади Ампов-Графа обеща да направи концерт на световно ниво и това се случи. 20 хиляди зрители на всякаква възраст, включително 4-5-годишни деца присъстваха на събитие, каквото у нас досега са правили само големи западни звезди. Графа реализира няколко неща за първи път. Той е първият български поп изпълнител, който направи огромната крачка да организира концерт на стадион "Васил Левски". Той е първият, който излезе на толкова впечатляваща сцена, създадена само и единствено за неговото събитие. Подобни сцени с такива екрани, мултимедия, светлинно шоу и перфектна хореография, сме виждали единствено на гостуванията на световни изпълнители. Нещо повече, такива сцени се правят за дълги турнета. А Графа я създаде само за едно шоу, за съжаление. Концертът наистина си заслужава да бъде видян от още публика. 

За да се захванеш с толкова голяма продукция, се иска голям кураж, а за да го реализираш по начина, по който си обещал, е нужен безкомпромисен професионализъм. Концертът, който публиката имаше щастието да види, доказа без абсолютно никакви забележки, че Графа не само притежава и двете, но и ще остане като голямо име в българската музика.

 За подгряването на публиката преди началото на концерта се погрижиха DJ Burlak & DiMO BG, след тях излязоха и Junior Band.

„Слънце в очите ти“ и „Ти грееш“ бяха първите изпълнения на Влади Ампов-Графа, качвайки се на сцената. Разбира се, публиката пя заедно с него всичките му песни, превърнали го в любимец на всички поколения. А до него със също толкова перфектно представяне бяха музикантите и беквокалистките.

Една от изненадите бе появата на Димитър Бербатов и децата от фондацията му, за която бяха дарени по пет лева от всеки закупен билет. Той поздрави публиката, дошла на неговия терен и представи 16-годишният пианист Ивайло Василев, който заедно с Графа изпълниха песента „Никой“. 

Танцьорите от RiO Crew също бяха бурно аплодирани от публиката за своите изпълнения. А в детската група на формацията бе дъщерята на Графа - Никол. Хлапетата танцуваха по време на песента "Дим да ме няма". Специални гости бяха Тино, Мария Илиева, Веско Ешкенази и Михаела Филева.

По време на концерта Графа направи изненада на съпругата си Мария, с което просълзи не само нея, но и зрителите. Охраната я изведе на сцената, без тя изобщо да знае какво я очаква и 20 хиляди души чуха колко я обича Графа и че й е безкрайно благодарен за подкрепата и 17-годишната им любов.  

Още два пъти Графа напълни очите на много хора със сълзи, изпълнявайки песни, посветени на родителите му. Представяйки "Утеха", която е написал за баща си Кирил Ампов, той каза на феновете, че не бива да пропускат да показват на родителите си колко ги обичат и да ценят всеки миг с тях. А „Последната песен“, която е посветена на майка му Тони Ампова, беше и последната от сетлиста на концерта. Финалът бе даден с впечатляваща заря и дългите скандирания на публиката, след които Графа излезе отново, този път с „Мистерията на българските гласове“, за да представят заедно една от най-вълнуващите му песни - „Вековна гора“. 

Други от Възход и падение

За ЧРД кметът на Бургас Димитър Николов излиза сред природата със сина си

Кметът на Бургас Димитър Николов ще разпуска днес в почивния си ден след натоварения график през седмицата. Както винаги, морският градоначалник не подвива крак от понеделник до петък

Ивет Лалова празнува най-щастливия си юбилей

Една от най-бързите бели жени в света - Ивет Лалова, празнува най-щастливия си юбилей. До нея за първи път ще бъде Тиаго - нейният първороден син, който се роди преди около месец

На 18 рожден ден имат

Димитър Николов, кмет на Бургас Ивет Лалова, европейска шампионка по лека атлетика Проф. Атанас Славчев, пианист Калина Константинова, депутат в 49-ото НС

“Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме” – след 130 целувки ергенът си остана ерген

В мрежата обявиха майка му за победител в риалитито “Сашко, кажи чао на каките и да си тръгваме; Ергенът избра да остане при мама; Ама най-много си обичам мама

Искане за ДНК проба от актьора Ален Делон е внесено в швейцарски съд

Дъщерята на Ари Булон, който твърди, че е син на Ален Делон, е поискала от съд в Женева да назначи разреши да бъде взета ДНК проба от звездата на френското кино, предаде АФП

>