"Марица" (Пловдив) отиде на лагер в Говедарци

26.06.2023 23:08 24 часа Пловдив онлайн
Маричани проведоха днес първата си тренировка в Говедарци. Снимка: фейсбук "Марица" (Пловдив)

"Марица" отпътува за своя летен подготвителен лагер. Той ще се проведе в село Говедарци. Треньорският щаб на "жълто-сините" определи група от 22-ма играчи, които ще водят подготовка сред чистия въздух на Рила. Сред тях има двама юноши от набор 2006 - Виктор Петков и Наско Христев. Още няколко юноши от набор 2005 ще се присъединят към лагера на по-късен етап.
Отборът ще остане в Говедарци до 4 юли, като ще изиграе и две контроли - на 28 юни, от 18 часа, със Спортист (Своге) в Говедарци и на 4 юли с Левски в град Правец. След контролата със "сините" "жълто-сините" ще се завърнат в Пловдив. Днес "жълто-сините" проведоха в Говедарци първата си тренировка.

Ето футболистите на "Марица", които водят подготовка в Говедарци:
Вратари: Илия Николов, Петър Начев, Виктор Петков (U17-2006).
Защитници: Мартин Газиев, Йордан Пейчинов, Димитър Аврамов, Соломон Джеймс, Атанас Ташолов.
Халфове: Радослав Апостолов, Стефан Попов, Христиан Димитров, Милен Танчев, Валери Домовчийски, Теодор Фърков, Ифеани Дейвид, Наско Христев (U17-2006).
Нападатели: Веселин Марчев, Станислав Маламов, Георги Трифонов, Айкут Янъков, Олджай Алиев, Петър Атанасов.

"Марица" привлече защитника Мирослав Пушкаров. Той е добре познат на феновете на тима от северен Пловдив, тъй като има три сезона с жълто-синия екип. Пушкаров, който е второто ново попълнение за “жълто-сините”, идва от тима на "Спортист" (Своге), където игра през последния сезон. Бранителят вече се присъедини към лагера на "Марица" и направи първа тренировка с тима на терена в Говедарци.
Мирослав Пушкаров е роден на 16 април 1995 година, висок е 195 см. и е юноша на "Векта". Освен трите сезона в "Марица" той е играл още за "Евроколеж", "Лейкнир" (Исландия), "Пирин+, "Добруджа", "Джиугас" (Литва), "Тротур" (Исландия), "Похроние" (Словения) и "Спортист" (Своге).

Други от Футбол

“Манчестър Сити” е абсолютният футболен крал на Англия с 4-а титла поред!

“Манчестър Юнайтед” е рекордьор по титли в Англия, “Ливърпул”, “Арсенал” и “Челси” са с милиони фенове по света, но от 19 май 2024 г. на Острова има един абсолютен футболен крал

За първи път в историята жена ще ръководи мач от Първа лига

След като в редица европейски първенства жени започнаха да ръководят срещи от елитните дивизии, това се случи и в българския елит. За първи път в историята жена ще е главен съдия на двубой от Първа

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

>