18 футболисти на "Ботев" (Пд) заминаха на лагер в Банско

16.06.2023 10:27 24 часа Пловдив онлайн
Футболистите и треньорите на "Ботев" (Пд) заминаха на лагер в Банско.

"Канарчетата" играят две контроли с румънски отбори

 "Ботев" (Пловдив) замина днес  за подготвителен лагер в Банско, съобщиха от клуба.  Точно в 9 ч. "канарчетата" отпътуваха за курортния град, където ще проведат предсезонната си подготовка.

Група от 18 футболисти се качиха на "жълто-черния" автобус.

На по-късен етап към лагера ще се присъединят и останалите футболисти на пловдивчани. В Банско възпитаниците на старши треньора Станислав Генчев ще изиграят две контроли с румънските тимове "Университатя" (Крайова) и "Политехника" (Яш).

Ето и групата на "Ботев", която тръгна за Банско:

Хидайет Ханкич, Стефан Смъркалев, Мартин Панев, Роберто Пунчец, Станислав Работов, Хуго Аззи, Атанас Чернев, Джаспър Ван Хертъм, Джеферсън Гранадо, Моузес Енокела, Джеймс Етоо, Абдулайе Траоре, Лъчезар Балтанов, Николай Минков, Димитър Тонев, Бисер Бонев, Максимилян Симеонов, Мартин Секулич.

Други от Футбол

“Манчестър Сити” е абсолютният футболен крал на Англия с 4-а титла поред!

“Манчестър Юнайтед” е рекордьор по титли в Англия, “Ливърпул”, “Арсенал” и “Челси” са с милиони фенове по света, но от 19 май 2024 г. на Острова има един абсолютен футболен крал

За първи път в историята жена ще ръководи мач от Първа лига

След като в редица европейски първенства жени започнаха да ръководят срещи от елитните дивизии, това се случи и в българския елит. За първи път в историята жена ще е главен съдия на двубой от Първа

"Локо" (Пд) падна с 1:2 от "Левски" след обрат (Снимки)

"Черно-белите" отпразнуваха 20 години от първата си шампионска титла "Локомотив" (Пд)  загуби с 1:2 от  "Левски" (Сф) в мач от 33-ия кръг на efbet Лига

Полицията със строги мерки за мача между Локо (Пд) и "Левски", ограничават движението

Униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и служители на жандармерията ще се грижат за охраната и обезпечаването на обществения ред по време на мача между отборите на "Локомотив"

"Ботев" със златен ритон от Панагюрското съкровище, подари им го кметът на Пловдив (Снимки)

Фонтанът пред общината бликна в жълто Невиждана еуфория заля площад "Стефан Стамболов", а фонтанът с пеликаните бликна в жълто. Стотици изпълниха пространството и скандираха "Ботев"

>