Джоди Комър спря представление на Бродуей заради мръсния въздух в Ню Йорк

08.06.2023 12:04
Най-добра актриса в драматичен сериал: Джоди Комър, „Killing Eve”

Британската актриса беше принудена да спре представлението си на Бродуей в сряда, след като изпита затруднения с дишането заради лошото качество на въздуха в Ню Йорк, съобщи Пи Ей мидиа/ДПА.

Спектакълът „На пръв поглед“ („Prima Facie“) беше спрян след първите 10 минути. Въздухът в Ню Йорк е с опасни нива на замърсяване, след като гъстият дим от канадските горски пожари навлезе в някои части на САЩ.

Комър играе ролята на Теса в пиесата на Сузи Милър и наскоро беше номинирана за награда "Тони" за изпълнението си. Това е дебютната изява на британската актриса на Бродуей.

След около три минути от началото на спектакъла Комър се е изкашляла и е казала на сценичния координатор, че не може да диша, съобщи американското електронно издание „Дедлайн“, позовавайки се на човек от публиката.

„Представлението започна отново от самото начало с дубльорката на г-жа Комър Дани Арлингтън в ролята на Теса“, каза говорител на продукцията за Пи Ей мидия.

В сюжета на „На пръв поглед“ става дума за британска адвокатка, който се явява в съда като свидетел. Пиесата получи четири номинации за награди „Тони“, включително за най-добър сценичен, звуков и светлинен дизайн в пиеса, както и номинацията на Комър за най-добра актриса в пиеса.

След успеха, който пожъна с дебюта си в театър „Харолд Пинтър“ на лондонския Уест Енд (за който тя спечели наградата „Лорънс Оливие“ за най-добра актриса тази година), Комър започна да играе пиесата на Бродуей през април, припомня БТА. Представленията на „На пръв поглед“ ще продължат до месец юли.

Други от Възход и падение

Четворен празник за Станишев

След Страстната седмица, в която Сергей Станишев обяви своето политическо решение да не участва в изборите, сега семейството е в очакване на Великден, който тази година съвпада с рождения му ден

На 5 май рожден ден имат

Сергей Станишев, евродепутат, бивш председател на Партията на европейските социалисти, министър-председател (2005-2009), бивш председател на БСП Николай Младенов

Местят "Мона Лиза" в мазето на Лувъра

10 милиона туристи годишно ѝ се любуват в музея „Мона Лиза" избрана за „най-разочароващия" шедьовър в света. Лувъра търси нов дом на картината на Леонардо да Винчи и обмисля преместването

Гунди "корумпирал" малкия Андрей Слабаков с лимонада, направил го левскар за година

След предателството спрямо правата славистка вяра, изял здрав пердах от баща си Петър, като се върнал обратно при "белите", нямало подарък "От дете съм си "корумпиран"

Честит рожден ден на Тихомир Тончев

Днес рожден ден празнува Тихомир Тончев, главният редактор на в. “Български фермер”. Преди да заеме този отговорен пост, Тихомир натрупа години опит в “24 часа”, съчетани с талант и знания

>