Ал Пачино шокиран от новината, че ще става баща, иска ДНК тест

02.06.2023 16:40
Ал Пачино шокиран от новината, че ще става татко, иска ДНК тест Снимка:Ройтерс

Ал Пачино е поискал ДНК тест, за да се увери, че бебето на 29-годишната му приятелка е негово, съобщава „Unilad“. Пачино току-що се присъедини към клуба на старите татковци, но според TMZ това не е било част от плана на актьора от „Кръстникът“.

83-годишният Ал Пачино е шокиран от новината, че ще става баща за четвърти път, пише Холивудското светско издание TMZ. Само преди дни изданието съобщи щастливата новина, потвърдена и от представител на актьора пред People.

Майката е 29-годишната Нур Алфаллах, която е бременна в осмия месец.

Сега обаче се разбра, че носителят на "Оскар" изпитва сериозни подозрения, че рожбата е негова. По този повод той поискал от приятелката си да си направи пренатален тест, за да може още преди да се роди детето да се знае дали в действителност той е бащата.

По информация на TMZ Пачино се съмнява, че е в състояние да забремени предвид възрастта си, поради което поискал Алфаллах да си направи тест, за да знае дали рожбата е плод на любовта им.

ДНК тестът е мотивиран от медицински доклад за репродуктивните проблемите на актьора, поради което, както съобщава гореспоменатата медия, Пачино е реагирал с недоверие на добрата новина и е останал "в шок" от разкритието, пише Офф нюз.

Други от Възход и падение

Сара Джесика Паркър в клетка за птици на Мет Гала

“Градината на времето” бе дрескодът на тазгодишното събитие на музея “Метрополитън” Сара Джесика Паркър се появи с изумителна рокля на червения килим на Мет Гала в музея на изкуствата “Метрополитън”

Теодосий Спасов и гръцко трио свирят на кавал, канун и уд на фестивала SoFest Spring

Традиционна балканска и модерна музика ще звучи в концерта на Теодосий Спасов, на който известният музикант ще свири заедно с гръцките си колеги от The Crossover Trio на 18 май в София

Най-големите хитове на Queen с Queen Sensation ще звучат утре вечер в зала 1 на НДК

Сърбите от Queen Sensation откриха българското си турне с нетрадиционен джем сешън пред меломани и чуждестранни дипломати акредитирани в София на 6 май в Студентски град

Принц Хари пристига във Великобритания

Принц Хари пристигна във Великобритания във вторник. Поводът за завръщането му е 10-годишнината от игрите Invictus, която ще бъде отбелязана в Лондон на 8 май. Принц Хари пътува сам

Хакери опитаха да препродадат билети за концертите на Тейлър Суифт

В Германия хакери се опитаха да откраднат и препродадат онлайн билети за концерти от европейската част от турнето на американската мегазвезда Тейлър Суифт, съобщи ДПА

>