Владо Пенев искал да стане археолог, а Койна Русева мечтаела да е перачка

01.06.2023 15:53
Владо Пенев като малък
Владо Пенев
Веско Ешкенази като малък
Веско Ешкенази
Дони в първи клас
Дони
Галя Лозанова с къса коса като малка
Галя Лозанова
Сашо Кадиев като малък
Александър Кадиев
Марта Вачкова с майка си и баща си
Марта Вачкова
Миро като малък
Миро
Койна Русева като дете
Койна Русева
Орлин Павлов като дете
Орлин Павлов

Вижте звездите като малки

Трудно е да се повярва, но вечно усмихнатата актриса Марта Вачкова като малка била затворено и тъжно дете. Майка ѝ Силвия я е родила, когато е била на 17 години, а баща ѝ Григор Вачков тогава бил още млад артист с много ангажименти. Затова е отгледана по детски градини и ясли. 

Певецът Миро пък бил палаво дете. Той се занимавал с музика от първи клас, когато започнал да ходи на уроци по пиано, защото тогава това бил един от най-модерните инструменти. Той и сестра му Деяна много обичали да правят концерти по телефона, затова звънели на произволен номер и питали “Искате ли концерт по телефона?”. 

Мечтата на актрисата Койна Русева била да стане перачка и художник едновременно. Но в детската градина разбрала, че най-много искала да бъде сред публиката. 

Владо Пенев също не мечтаел да става актьор като малък. Той често ходел на театър, но не искал да бъде артист, а археолог, египтолог и да открие Тутанкамон.

“След като избяга от детската градина, малката бабанка Орльо изпъчи гърди и продължи напред свободен!” Така описва детската снимка певецът Орлин Павлов, на която гордо е изпъчен, облечен с тениска и къси панталонки. 

Прилежен ученик е бил певецът Дони. На снимка от училищните години той е сериозен, облечен с униформа и пред учебника. “Моя милост, заявяващ характерче от първи клас!”, пише Дони. 

Александър Кадиев не си е споделял снимки като малък. Затова пък майка му - актрисата Катето Евро, пуска в инстаграм вместо него. Като дете тв водещият и актьор е енергичен и усмихнат. А има и видима прилика с неговата дъщеричка Катерина, която завърши първи клас. 

Други от Новина в снимка

Златка Райкова показа малкия Карен на рождения му ден (Снимки)

Златка Райкова показа малкия Карен на първия му рожден ден. Тя  публикува снимки в социалните си мрежи с детето и тортата. Малкият Карен носи името на баща си

Цветана Пиронкова показа яйцата за Великден (Снимки)

Цветана Пиронкова боядиса яйцата за Великден в компанията на майка си- Радосвета. "Традиционно боядисваме великденските яйца в градината на мама.  Пролетно е, зелено, ароматно и весело

Кметът на Раковски и съпругата му превзеха 6-хилядник в Хималаите, помахаха на Еверест (Снимки)

Мисия Непал е 100 процента изпълнена, казва Гуджеров По пътя срещнали и Силвия Аздреева Кметът на Раковски Павел Гуджеров и съпругата му Анелия вече имат покорен 6-хилядник

Гледките на 4-те сезона: Созопол

Красив кадър от Созопол ни изпраща Надежда Миленкова. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

>