Джей Ло рекламира коктейли по бански (Снимки)

29.05.2023 14:55
Дженифър Лопес Снимка: Instagram/@jlo

Дженифър Лопес нагорещи в ярко жълт бански, докато рекламира новата си линия коктейли Delola. 53-годишната суперзвезда публикува няколко бляскави снимки, на които изглежда великолепно в прилепнал цял бански. 

Под публикацията, Дженифър написа: „Лятото най-накрая е тук ?? @Delola е официалната напитка на лятото … така че седнете удобно, отворете бутилка, сложете лед и се насладете!"

Целуната от слънцето кожа на Лопес имаше блестящ вид, който тя подчерта, като носеше златни обеци и многоцветна лента на главата.

Но лансирането на най-новото ѝ начинание беше оживено дискутирано от феновете ѝ, заради това, че е създала марка алкохол, въпреки че самата тя се въздържа от алкохола – освен това, налице е фактът, че съпругът ѝ Бен Афлек открито говори за битката си да остане трезвен.

Всичко започна на 4 април, когато Лопес почерпи своите 241 милиона последователи в Instagram с изненадващо промоционално видео, което показва как се разхлажда с напитка, докато се припича на средиземноморското слънце.

„Ти самата дори не пиеш алкохол! Защо пробутваш това на другите – знаеш вредата, заради която не пиеш!“, коментира един от нейните последователи.

Мнозина продължиха да критикуват последното ѝ начинание като безсрамно заграбване на пари, тъй като Лопес беше много откровена за отрицателните ефекти върху здравето от консумацията на алкохол.

Много от нейните последователи публикуваха дълги изказвания за възприеманата неавтентичност и лицемерна природа на новото начинание на Дженифър.

Звездата преди време каза на InStyle, че вярва, че алкохолът „съсипва кожата“, предаде vesti.bg.

Говорейки пред UsWeekly през 2016 г., Дженифър цитира своя начин на живот без алкохол като една от основните тайни да изглежда толкова млада: „Не пия, не пуша и не пия кофеин. Това наистина разрушава кожата ти, когато остарееш."

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кого награждава Румен Радев? Той лети и на крилете на славата

Кого награждава Румен Радев? Жокер: Той лети професионално не само в небесата, но и на крилете на славата, защото е една от най-големите рок звезди. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Ивет Лалова качи снимка с бебето: Не бих заменила това за нищо на света

Ивет Лалова качи снимка със сина си Тиаго и благодари на всички за добрите пожелания.  "Животът ми в момента. Не бих заменила това за нищо на света", пише лекоатлетката под снимката

Димитър Бербатов с кучето в парка на Великден

Слънчева разходка на Великден с любимото куче направи Димитър  Бербатов. Българската звезда на световния футбол използва хубавото време за приятно прекарване в парка в центъра на София

Златка Райкова показа малкия Карен на рождения му ден (Снимки)

Златка Райкова показа малкия Карен на първия му рожден ден. Тя  публикува снимки в социалните си мрежи с детето и тортата. Малкият Карен носи името на баща си

Цветана Пиронкова показа яйцата за Великден (Снимки)

Цветана Пиронкова боядиса яйцата за Великден в компанията на майка си- Радосвета. "Традиционно боядисваме великденските яйца в градината на мама.  Пролетно е, зелено, ароматно и весело

>