Стоичков: Дано стадионите отново се напълнят с 30-40 хиляди зрители

27.05.2023 18:03 Димчо Райков
Стоичков в Бургас - раздаде автографи на книгата си и даде старт на детски спортен турнир СНИМКА: Димчо Райков
Стоичков в Бургас - раздаде автографи на книгата си и даде старт на детски спортен турнир СНИМКА: Димчо Райков
Стоичков в Бургас - раздаде автографи на книгата си и даде старт на детски спортен турнир СНИМКА: Димчо Райков
Стотици бургазлии се редят на опашка за автограф от Христо Стоичков СНИМКА: Димчо Райков

Дано някой ден тръпката и обичта в стадионите отново се върне, както е било едно време. Нормално е да има публика от 30-40 хиляди души. Това заяви Христо Стоичков в Бургас при представянето на биографичната си книга "Христо Стоичков. Историята". 

Въпреки проливния дъжд, хиляди бургазлии се наредиха на опашка за автографи пред модерния ляв на централния площад "Тройката" в морския град. 

Стоичков даде старта на първия футболен мач и се оттегли встрани, за да раздава автографи на бургазлии и да се снима с децата. 

На младите надежди той пожела да следват мечтите си, както той е направил. Стоичков припомни, че сантиментът говори отново в Бургас, тъй като в морския град е бил един от първите му мачове в юношеския национален отбор.

Камата не коментира защо радостта и тръпката е изчезнала през последните години от българските стадиони. "Нямам представа защо се получи така", лаконичен бе Стоичков. 

Други от Футбол

Гриша Ганчев си тръгна от ЦСКА на минус 50 млн. лева

Бербатов ще е новият президент, Любо Пенев ще е треньор, а Михаил Александров - директор На поне минус 50 милиона лева си тръгнаха Гриша и Данаил Ганчеви от ЦСКА

Футболен турнир за деца ще се проведе в Скутаре

Футболен турнир за деца от 1 до 4 клас ще се проведе в село Скутаре на 18 май. Съревнованието се превърна в ежегодно и представлява огромен интерес за всички училища на територията на община "Марица"

Гриша Ганчев и синът му Данаил се оттеглят като собственици на ЦСКА

След осем години начело на най-успешния футболен клуб в България, г-н Гриша Ганчев и г-н Данаил Ганчев се оттеглят от управлението на ЦСКА. Притежаваните от тях акции са прехвърлени безвъзмездно на

Международен съдия свири реванша на "Ботев" (Пд) с ЦСКА за Купата на страната

Всички 18 880 билета за втория двубой вече са разпродадени Международният рефер Волен Чинков ще ръководи полуфиналния мач-реванш за Купата на България по футбол между "Ботев" (Пд) и ЦСКА - София

Останаха по-малко от 900 билета за "Ботев" (Пд) - ЦСКА

Стадион "Христо Ботев" в Пловдив очаквано ще бъде пълен за реванша от полуфиналите на турнира за купата на България между "Ботев" и ЦСКА. От клуба домакин обявиха, че остават по-малко от 900 билета

>