С трактори, тирове, мотори и ултраскъпи коли пловдивски абитуриенти прииждат на баловете (снимки)

24.05.2023 20:16 24 часа Пловдив онлайн
Абитуриенти от Руската гимназия отброяват от 1 до 12 преди да влязат да празнуват.
Георги Инджов от Руската гимназия в Пловдив дойде на бала с трактор.
Абитуриентки се заканват да изкарат най-щурата нощ.
Някои зрелостници демонстрират хиперлукс.
Девойка предпочете да дойде на бал в хотел "Империал" с тир.
Мотори ескортират абитуриенти.
Тракторите стават не само за работа на полето, но и за превоз на абитуриенти.
Кръговото кръстовище пред хотел SPS е затворено заради абитуриенти и ако пристигаш откъм центъра, можеш да завиеш само надясно.
Мартин Златански от Професионалната гимназия по туризъм "Асен Златаров" се появи с две дами на бала.
Христо Георгиев от Английската гимназия с приятелката си Теодора.
Зрелостничка избра да бъде возена на скъп мотор.
Високопроходим джип докара абитуриентка в хотел "Империал".
Шоуто започна още отвън.

Всякакви видове превозни средства - трактори, тирове, мотори, високопроходими джипове, ролс-ройс, бентлита возеха абитуриенти към пловдивските хотели. Целият град е озвучен от клаксони. Тази вечер е кулминацията на баловете, които започнаха от вчера, и всеки гледа да направи впечатление.

Георги Инджов от Руската гимназия пристигна с чисто нов трактор и това не е случайно. По думите му смята да се насочи към земеделие и да остане в България.

Полиция е заприщила кръговото кръстовище пред хотел SPS, където абитуриентите от ЕГ "Иван Вазов" празнуват. Движението става само надясно към район "Тракия".

Истинско ревю на скъпи тоалети демонстрират дамите, които се заканват да изкарат "най-щурата нощ".

Конфети, димки и всевъзможни атракции съпровождат началото на тържествата.

Пред хотел "Империал" се носи оглушителен рев на клаксони. Там празнуват три гимназии - тази по туризъм, Спортното училище и Сценични кадри. Мартин Златански се появи с две дами - негови съученички от техникума по туризъм. Младежът се набиваше на очи с елегантния си костюм. Само преди дни родителите му направиха тържество с близки и роднини, за да може младежът да бъде с гостите, а тази вечер ще празнува с класа.

Девойка събра очите на присъстващите, появявайки се с тир, на който пише "Абитуриентка", а друга пристигна с високопроходим джип.

Не по-различна бе картината и пред хотел "Тримонциум", където зрелостник дойде с трабант и право се устреми към съучениците си. Там празнуват СУ "Патриарх Евтимий".

Христо Георгиев от Английската гимназия е заложил на елегантен стил. Съпровождаше го приятелката му Теодора от Френската гимназия. Синът на общинския съветник Константин Георгиев е отличник и възнамерява да следва право, за да практикува у нас.

Баловете в Пловдив продължават с пълна сила и утре.

Други от Новини

Младеж заби кола в дере в Айтос, пострадаха 15-годишно момиче и мъж на 20 г.

15-годишно момиче и нейният спътник на 20 г. пострадаха при катастрофа в Айтос, причинена от млад шофьор с едва няколко месеца стаж зад волана. По данни на полицията около 23,25 ч

Съдът в Добрич остави в ареста мъж, шофирал след употреба на алкохол и дрога

Състав на Районния съд в Добрич уважи искането на Районната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за неотклонение спрямо 27-годишен мъж, привлечен в качеството му на обвиняем за това

Управителят на проверения ресторант: Собствениците са гърци, полицаите не искаха документи

„Бяхме си на работа и дойдоха полицаи на проверка, дори не влязоха в ресторанта. Бяха отвън, всичко беше за 15-20 мин. Нито са искали документи, нито са проверявали персонала, клиентите

Радев към деца сираци: Мечти, воля и усилия - те са гаранция за вашия успех

Иска се увереност, искат се мечти, искат се воля и усилия, защото те са гаранцията за вашия успех. С тези думи президентът Румен Радев се обърна към близо 100 младежи в неравностойно положение

Задържаха мъж, влязъл в шадравана в центъра на Русе

Мъж бе арестуван в Русе, след като влезе в шадравана в центъра на града. Това видя репортер на БТА. Сигналът, че в шадравана има мъж с неадекватно поведение

>