Лео Бианки ще вдига две сватби с Лучия - в Италия и България

04.01.2023 03:00 Мария Райчева
Бъдещите младоженци с италианския комик Маурицио Батиста СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Лео Бианки и Лучия с 18-те рози и годежния пръстен

Популярният готвач предложи брак на Лучия след 18-годишна връзка и две деца. Падна на коляно на сцената на шоуто на най-известния комик на Ботуша – Маурицио Батиста

Един от най-известните стендъп комедианти в Италия - Маурицио Батиста, стана “съучастник” в предложението за брак, което Лео Бианки отправи към жената до себе си - Лучия. Двамата са заедно от 18 години и имат 9-годишните близнаци Матиа и Николо.

След раждането на децата за Лео Бианки това е втората най-важна стъпка в живота и решава да я направи по неповторим и незабравим начин. Купува билети за шоуто на популярния комик, което на 23 декември е в родния му град Анкона, в Италия. Доста дебне ценните пропуски, защото всички спектакли на Маурицио Батиста се разпродават светкавично. След това Лео, който от години живее в България и е сред най-известните и колоритни готвачи, пише на комика във фейсбук с молба да му помогне за предложението за брак към Лучия. Комедиантът харесал идеята, веднага откликнал и казал, че за него ще бъде голямо удоволствие. Самият той често се шегува в спектаклите си с брачния живот, отношенията между жените и мъжете и все повтаря, че продължава да търси жената на живота си, защото има три брака и три развода.

За изненадата знаели единствено Маурицио Батиста и Мери, приятелка на Лучия, която Лео помолил да купи 18 рози, които символизират 18-годишната му връзка.

“Към края на шоуто Маурицио каза на микрофона: “Лео, ела при мен, искам да направим това нещо”. Лучия започна да ме гледа много странно, защото пред всички извиках: “Да!”, разказва Лео. Качил се на сцената, хванал микрофона и казал, че трябва да е по-романтично и затова са му нужни цветя. В този момент Мери, която се била скрила сред публиката, му донесла букета с рози. Лео поканил Лучия при себе си, паднал на коляно, подавайки пръстена, и задал съдбовния въпрос: “Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?”. Междувременно Маурицио Батиста бащински потупал по главата развълнувания Лео, а Лучия от изненада загубила ума и дума. Но успяла да се окопити и да каже: “Да!”. Цялата зала избухнала в аплодисменти и много от зрителите се разплакали от вълнение.

“Отдавна исках да ѝ направя предложение, но не можеше да е обикновено, нямаше да съм аз. Исках да е нестандартно и различно”, разказва Лео.

Сватбата ще бъде през 2024 г., всъщност тържествата ще са две - едно в Италия и едно в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели. Лучия се е заела с организацията, вече е сигурно, че в родината им церемонията и партито ще бъдат на открито. “Вече имаме кумове, Лучия е поканила две от най-близките ѝ приятелки. А моите ще бъдат Карло и Мауро, който ми е брат по мляко, роден е три дни след мен и майка ми е давала кърма за него”, обяснява Лео Бианки и добавя: “Синовете ни Николо и Матиа непрекъснато питат кога ще е сватбата, много се вълнуват. Те ще носят пръстените”.

Други от Новина в снимка

Фотозагадка: Кой е този телевизионен водещ на абитуриентския си бал заедно с майка си и сестра си?

Кой е този телевизионен водещ на абитуриентския си бал заедно с майка си и сестра си? Жокер: Изявява се и като певец - издава свой собствен албум. Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Президентът Радев и премиерът Главчев на концерта на Лили Иванова (Видео, галерия)

Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава Радева са сред ВИП гостите на концерта на Лили Иванова, който е тази вечер в Народния театър "Иван Вазов"

Благомир Мастагарков от "Игри на волята" се разхожда с гадже в Пловдив (Снимки)

Българският Кен Благомир Мастагарков беше забелязан да се разхожда в компанията на жена в центъра на Пловдив.  Моделът и футболист, който стана известен с участието си в риалити предаването "Игри на

Гледките на 4-те сезона: Майски залез

Теодора Тахчиева успява да заснеме кадър на омайващ майски залез, който нарича "Златен прах". Снимката е направена по пътя между село Васил Левски и Карлово

Изписаха Росица Пейчева с бебето, мъжът й е на седмото небе (Снимки)

Явно няма щастие без болка, казва дългогодишната солистка на Виевската група Певицата Росица Пейчева, която преди дни роди момченце, не може да изкаже благодарността си към хилядите почитатели

>