Президентът Радев на снимачната площадка на "Дяволското гърло"

30.11.2022 21:00 Паола Хюсеин
Румен Радев в компанията на актьорите от “Дяволското гърло”. Вдясно от него е Евтим Милошев, вляво - кметът Даниел Панов. Вляво на снимката е Павел Иванов, който също е кмет на Търново, но само във филма.
Румен Радев позира с Милошев и Павел Г. Веснаков (вляво), който е режисьор на сериала.
Румен Радев сред актьорите от сериала

Няма ли да видим и Евтим Милошев?

Това попитал президентът Румен Радев във Велико Търново, след като откри благотворителната кампания “Българската Коледа”.

Малко след това той се озова на снимачната площадка на криминалната мистерия “Дяволското гърло”, която онзиден беше именно в общината на града. Заведе го кметът на Търново Даниел Панов, където срещнаха още един кмет, този път от сериала. Павел Иванов, познат от “Татковци”, се превъплъщава в ролята на градоначалника в сюжета, който се разгръща във Велико Търново. А с “Българската Коледа” го свързва фактът, че миналата година той беше лице на кампанията.

Владимир Карамазов, който е в главната роля на следователя Филип Чанов, също е бил неин водещ. Свързващото звено на актьорите с най-популярната благотворителна кампания е именно продуцентът Милошев, който я прави през последните години.

Сега обаче той представи на президента курсанти от Военния университет във Велико Търново, които също имат роли в “Дяволското гърло”. Сред новите актьори във втория сезон на успешния сериал са Асен Блатечки в ролята на бизнесмен и Рая Пеева.

Други от Новина в снимка

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

Гледките на 4-те сезона: Ботаническа градина в Балчик

Вера Младенова изпраща снимка от Ботаническа градина в Балчик. "Къдравите лалета ме впечатлиха много", ни пише тя. Кадърът е част от "Гледките на четирите сезона" – читателския фотоконкурс на в

Гледките на 4-те сезона: Южният парк в София

Мая Маринова изпраща красив кадър от Южния парк в София. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!"?

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!" ❓ ➡️Жокер: Бащата на Колин Фарел е разгромен от него в сблъсък. 📷Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Борис, кучето на кмета на Цалапица, стана световен шампион в Загреб

Ивайло Данаилов, кмет на пловдивското село Цалапица, е на седмото небе, тъй като кучето му Борис стана световен шампион. Първенството се проведе в Загреб и в него участваха 25 000 претенденти от 400

>