Вижте как в САЩ отбелязаха Деня на благодарността

25.11.2022 08:30
В Ню Йорк, за 96-те поредна година се състоя традиционният парад, организиран от голям местен магазин СНИМКА: Ройтерс
В САЩ отбелязаха Деня на благодарността с пищни паради и шествия СНИМКА: Ройтерс
Тази година по улиците на Манхатън дефилираха 16 гигантски балона, сред които бебето Йода, Миньон и Снупи, 28 платформи на колела, 12 мажоретни съставa и 700 клоуна СНИМКА: Ройтерс
СНИМКА: Ройтерс
СНИМКА: Ройтерс
СНИМКА: Ройтерс

В САЩ отбелязаха Деня на благодарността с пищни паради и шествия. В Ню Йорк, за 96-те поредна година се състоя традиционният парад, организиран от голям местен магазин.

Тази година по улиците на Манхатън дефилираха 16 гигантски балона, сред които бебето Йода, Миньон и Снупи, 28 платформи на колела, 12 мажоретни съставa и 700 клоуна.

Разбира се в парада се включи и Дядо Коледа. Марая Кери изпя емблематичната си песен - "Всичко, което искам за Коледа, си ти", предаде БНТ

Американците ще спазят и още една традиция - днес е Черният петък - всички магазини обявяват намаления и започва купуването на подаръци за Коледно-новогодишните празници.

Според последните социологически данни над 80% от американците планират да се възползват от по-ниските цени.

Миналата година продажбите са скочили с над 13 на сто в сравнение с 2020 година. Сега очакванията са за още по-добри продажби.

Други от Новина в снимка

Гледките на 4-те сезона: Созопол

Красив кадър от Созопол ни изпраща Надежда Миленкова. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

Гледките на 4-те сезона: Ботаническа градина в Балчик

Вера Младенова изпраща снимка от Ботаническа градина в Балчик. "Къдравите лалета ме впечатлиха много", ни пише тя. Кадърът е част от "Гледките на четирите сезона" – читателския фотоконкурс на в

Гледките на 4-те сезона: Южният парк в София

Мая Маринова изпраща красив кадър от Южния парк в София. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!"?

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!" ❓ ➡️Жокер: Бащата на Колин Фарел е разгромен от него в сблъсък. 📷Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

>