Кристиано и Меси, които се мразят, снимани от Лейбовиц отделно и сглобени в реклама

22.11.2022 03:00
Меси (вляво) и Роналдо играят шах в рекламата. СНИМКА: Annie Leibovitz

Двете футболни звезди разигравали партия на световния шампион Карлсен от 2017 г.

Партия на световния шампион по шахмат Магнус Карлсен разиграват Кристиано Роналдо и Лионел Меси на реклама на марка луксозни стоки, която взриви социалните мрежи.

Специалисти в играта откриха, че двете звезди във футбола разиграват позиция от мача на Карлсен срещу Хикару Накамура от 2017 г., който завършва наравно.

Карлсен и Накамура имаха епични битки точно в този период, като японецът бе смятан за равен на норвежеца.

“Тук става въпрос за битка на съвсем друго ниво”, коментира Карлсен, който още държи световната титла.

Световноизвестната фотографка Ани Лейбовиц всъщност не е събрала Меси и Роналдо заедно. Те са снимани поотделно, след което е сглобен рекламният кадър.

Меси и Роналдо не се понасят от години заради спора си кой е най-великият футболист на нашето съвремие. Към момента поне по спечелени “Златни топки” аржентинецът има доста сериозно предимство. И двамата обаче играят на последното си световно първенство в Катар и отборите им са фаворити за титлата.

Други от Новина в снимка

Гледките на 4-те сезона: Южният парк в София

Мая Маринова изпраща красив кадър от Южния парк в София. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!"?

Коя е тази обожавана легенда, казвала: "Учи се от малки и големи!" ❓ ➡️Жокер: Бащата на Колин Фарел е разгромен от него в сблъсък. 📷Кадърът е от фотоархива на "24 часа"

Борис, кучето на кмета на Цалапица, стана световен шампион в Загреб

Ивайло Данаилов, кмет на пловдивското село Цалапица, е на седмото небе, тъй като кучето му Борис стана световен шампион. Първенството се проведе в Загреб и в него участваха 25 000 претенденти от 400

“Още хубави!” - Орлин Горанов и Иван Лечев заедно в казармата и не са мръднали

Орлин Горанов си припомни времето, прекарано в казармата, като пусна снимка в социалните мрежи. На нея той е с друга музикална звезда - Иван Лечев. “Сашо, моя милост и страхотният Иван Лечев

Великденски яйца, изрисувани от деца, ще красят столичния бул. "Македония" (Галерия)

Столичният булевард "Македония" осъмна с нова украса, направена специално за Великден. Тя е изработена от деца от градините и училищата в столичния район "Красно село"

>