Границите в леглото - променяйте след разговори, но тогава ще искате още и още новости

30.10.2022 01:00 Димитър Мартинов
Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс. Тя е с автор Димитър Мартинов.

"Ризата на пода" е новата рубрика на "24 часа" за секс. Вдъхновена от популярната мъжка реплика за свалка "Ризата ми изглежда най-добре на пода в спалнята ти", в нея се поглежда към мъжката гледна точка. Тя ще излиза всяка събота с автор Мартинов.

 

Колкото и глобален да е станал светът, граници все пак има. Срещаме ги дори в леглото. И докато някои от тях са доста преместваеми - например коя е нейната половина и колко от одеялото ѝ се полага, то онова, което гледахте във филма за възрастни, си остава по-охранявано от границата на Северна и Южна Корея...

Първата граница в една нова връзка обикновено е сексът без презерватив. Това е съвсем нормално, когато двама партньори не се познават. Те още си нямат доверие. Обикновено до втория месец първата граница пада.

“Светът не е достатъчен” обаче гласи надписът на дясната предмишница на автора на тези редове. Сиреч - апетитът идва с яденето. С първата победа мъжът започва да вижда граници на други места. И той като Александър Македонски, за когото е написан цитатът от началото на параграфа, иска още и още.

Първото, за което се сеща, разбира се, е свързано с оралната любов. Изведнъж решава, че ще е много по-готино кулминацията на оргазма му да настъпи именно по време на нея. Някои жени не искат, компромисен вариант е на лицето. Но ако се съгласят, следва нова тема. Трябвало и да не плюят. “Какво ми пука, то вече е излязло от тялото ми”, не си каза нито един мъж в историята... Така че там също се среща определена съпротива, както и емоционално изнудване.

“Аз имам подобен разговор с тогавашния ми приятел. Казах му - добре, но само ако ме целунеш след това”, разказва Ива. Гаджето ѝ веднага отказало. “Аз те целувам, след като си бил там долу”, отговорила тя.

А когато това се случи, следва заветният хълм. Аналният секс. А той се покорява доооста трудно. Питайте моя приятел Веско. Той е с половинката си от 11 години. Женени са от 4. Но дори не е стигнал до това жена му да му отговори отрицателно след кратък замисъл, камо ли да му запее Д2, конкретно “Някой ден, но не сега”.

И докато някои жени категорично отказват аналния секс, то има и такива, които нямат проблем с него, но отказват оралната любов. Питайте автора. “Ми, така ти се пада, като я заведе на мач на “Ювентус” на рождения ѝ ден”, чувам гласове.

Сега, разбира се, това не е вярно! Бяха юношите на “Ювентус”! И тя стана първият български журналист, забелязал таланта на 16-годишния тогава Фабио Мирети, едва 2 години по-късно вече титуляр в халфовата линия на торинския колос.

Въпросът, разбира се, е защо “Юве” не вади още такива халфове. Оп, чакайте, това е “Ризата на пода”, не “Споркастът” на “24 часа”. Та въпросът: защо някои поставят граници. Отговорите ли му, ще разберете и как да бъдат премахнати или поне попреместени. “Не ми е комфортна чисто емоционално частта с кулминацията по време на френска любов. Според мен така той ще ме гледа не като на неговата половинка, а като курва”, казва Калина. А Доника обяснява, че просто я е гнус от точно тази част.

“Свирките са страхотни, но вкусът на спермата е ужасен”, беше казала в един от популярните епизоди на “Сексът и градът” Саманта. Тогава някакви хора потрошиха една камара пари и накрая измъдриха, че мъжът трябва да яде ананас 24 часа преди подобни изпълнения.

Болката пък е най-големият проблем при отказите от анален секс. “Много мъже грешат при него. Те искат директно. Ами не става така”, обясни преди време пред “24 часа” сексоложката Олеся Ямполска. После разказа и други неща, но авторът бе зает да се срамува. За щастие, имаше запис. Та от него се чува, че докато фотографът Йордан Симеонов, който иначе винаги се намесва в интервюта, мълчеше повече от Вини Тановски при въпроса “какво свърши днес”, тя дава и рецепта. “Жената трябва да бъде много възбудена. Тя трябва да е отпусната, задължително използвайте и лубрикант”, обяснява украинката.

И казва, че трябва да се говори доста, преди да се пристъпи към подобни изпълнения.

Защото само така жената ще е сигурна и спокойна. И в никакъв случай не трябва да натискате половинката си с фрази ала “Ако ме обичаш, ще го направиш”. Ми, омбре, ти, ако я обичаш, няма да я притискаш, ма това никой дося не е имал топки да ти го каже, нали?

Така че, ако искате нещо много, но вашата половинка отказва, се замислете. Кое ви е по-важно - някаква перверзия или приятелката ви. Оттам изборът е лесен : )

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>