Решение за блокиралия парламент: “онова” куче да стане председател (Обзор)

20.10.2022 21:23
Бездомното куче, предложено за председател, първо посрещна народните избраници.
Домашен пудел също се разходи по жълтите павета.
На влизане в парламента служебният премиер Гълъб Донев погали помияра.
Така и не успяхме да разберем гълъбите също за председател ли кандидатстват или си търсят подходящ депутат.

Появиха се обаче още кандидати от животинския свят - пудел и гълъб

Решение как да потръгне работата на блокиралия парламент и депутатите най-сетне да се сдобият с председател се появи изненадващо в социалните мрежи. 

Близо 800 души се присъединиха към искане бездомното куче, което посрещна народните представители в първия им работен ден. Близо два часа кучето прекара край червения килим в стойка мирно като гвардейците. Внимание обаче му обърна единствено служебният премиер Гълъб Донев, който го погали на влизане в парламента. 

Снимките на бездомното куче бързо препълниха социалните мрежи, а умният му поглед очевидно е убедил гласоподавателите, че е подходящо за председател на парламента.

Репортер на “24 часа” опита да вземе коментар от кучето в четвъртък дали би приело номинацията. Отчаяно от блокажа в парламента, то обаче очевидно бе намерило по-перспективно занимание и липсваше от жълтите павета. За сметка на това Народното събрание наобикаляха други представители на животинския свят, решени да се възползват от номинацията. Дойде дори един домашен пудел, но бе толкова срамежлив, че бързо изтегли номинацията си.

За сметка на това обаче към служебните входове на парламента налитаха гълъби. За тях не стана ясно точно за какво кандидатстват поради слабата езикова подготовка на репортера ни. 

Други от Новина в снимка

Васко Василев се срещна с крал Чарлз III

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев се срещна лично с крал Чарлз III в Кралската опера „Ковънт гардън". Това сподели самият той в своя фейбук профил

Кибици люпят семки на "Витошка" в столицата, коментират как шофьорите паркират назад

Екстравагантен флашмоб предизвика новата организация на движение на столичните булеварди "Патриарх Евтимий" и "Витоша", част от която е въвеждането на косо паркиране назад по "Витошка"

Гледките на 4-те сезона: Водопад "Врачанска Скакля"

Ивайло Тодоров ни изпраща кадър на водопад "Врачанска Скакля", заснет на 10 май тази година. Снимката му вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките

Марк Зукърбърг показа трите си дъщери (Снимка)

Марк Зукърбърг посрещна 40-ия си рожден ден в компанията на децата и съпругата си. По повода той и Присила Чан споделиха в Инстаграм снимки, на които се виждат трите им дъщерички, Аурелия

Кметът на София ни намигна с Иванчо

Кога българинът може всичко, знае художникът на "24 часа" Ивайло Нинов Васил Терзиев, кметът на София, демонстрира свежо чувство за хумор, обличайки тишъртка с култов виц на Малкия Иванчо

>