Спенс празнува рождения си ден с двете си жени

13.10.2022 19:41
СНИМКА: инстаграм/ rap_and_roll

„Днес празнувам с най-близките си хора – с третата си жена и сина й, с които живеем заедно, както и с първата ми съпруга и децата – най-голямото ми момче е на 20, а дъщеря ми през март ще стане на 13 години. Прекрасно се разбираме и за всичко си комуникираме с първата ми жена. За жалост, тази сутрин не успях да се чуя с най-малкия си син, който през февруари ще навърши 5 години и е от втората ми съпруга. Той живее в Пловдив с майка си, а отношенията ни с нея не са никак добри. Но в събота и неделя детето беше при мен в София и се надявам до края на деня да го чуя по телефона!" Това сподели рапърът Спенс през ladyzone. 

„С музиката съм на пауза в момента, не че нямам идеи за песни, но съм на принципа, което казвам и в последното си парче „Време за любов”, което излезе миналия април: „По-добре да не казвам нищо, отколкото да кажа нищо!” Или когата нямам вдъхновение и порив да кажа нещо, по-добре да замълча и да не се натискам да присъствам в ефира, което пак не е гаранция, че ще присъствам (смее се)!”

Признава, че най-запомнящият се рожден ден за него е бил 30-ият. През 2005 година, заедно с група „Скреч” много приятели и почитатели, рапърът шумно празнува в Swingin’Hall в столицата.

„Еуфорията и настроението от този ден ми се е запечатала, може би и защото тогава, като един подрастващ човек, който навърта 30, си е било събитие! Днес ставам на 47 години (смее се)... Но се чувствам на 27 в момента!”

А за случващото се в личния му живот, Спенс обещава подробен разговор, пълен с истории, абсурди, адвокати, дела, забрани и хепи енд.

Други от Новина в снимка

Васко Василев се срещна с крал Чарлз III

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев се срещна лично с крал Чарлз III в Кралската опера „Ковънт гардън". Това сподели самият той в своя фейбук профил

Кибици люпят семки на "Витошка" в столицата, коментират как шофьорите паркират назад

Екстравагантен флашмоб предизвика новата организация на движение на столичните булеварди "Патриарх Евтимий" и "Витоша", част от която е въвеждането на косо паркиране назад по "Витошка"

Гледките на 4-те сезона: Водопад "Врачанска Скакля"

Ивайло Тодоров ни изпраща кадър на водопад "Врачанска Скакля", заснет на 10 май тази година. Снимката му вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките

Марк Зукърбърг показа трите си дъщери (Снимка)

Марк Зукърбърг посрещна 40-ия си рожден ден в компанията на децата и съпругата си. По повода той и Присила Чан споделиха в Инстаграм снимки, на които се виждат трите им дъщерички, Аурелия

Кметът на София ни намигна с Иванчо

Кога българинът може всичко, знае художникът на "24 часа" Ивайло Нинов Васил Терзиев, кметът на София, демонстрира свежо чувство за хумор, обличайки тишъртка с култов виц на Малкия Иванчо

>