Домати напразно летят из фейсбук - Филип Киркоров няма да пее с “Ритон”

12.10.2022 01:00 Мария Райчева
Катя и Здравко ще пеят в зала 1 на НДК на 3 ноември.

Певците подозират, че някой умишлено разколебава публиката със слухове за протест

Неволно, от любов към дует “Ритов”, Филип Киркоров запали война във фейсбук 20 дни преди финалния концерт в София на обичаните Катя и Здравко.

Дует “Ритон”, който тази година обиколи България, празнувайки 45 години на сцената, стана жертва на голямото си приятелство с руската звезда.

Киркоров записва анонс за турнето им и концерта на 3 ноември в зала 1 на НДК. (Виж долу)

Така обаче се ражда слухът, че самият той ще пее там заедно с дует “Ритон”. Хейтъри обявиха, че ще блокират входовете към залата и ще замерят с домати голямата звезда, който е роден във Варна.

Цялата история е пълна измишльотина, той няма да участва в концерта.

“Явно пречим на някого, защото продажбите на билетите за концерта ни вървят много добре. Целта е публиката да бъде разколебана”, подозира Здравко по повод скандала в социалните мрежи и медиите.

“Пак ще напълним залата и никакви домати няма да има. Не правим юбилейни събития, канейки други звезди, за да дойде повече публика. На сцената винаги сме само ние, с нашите песни и нашия оркестър. Безумно е да се принизява мегазвезда като Филип Киркоров до политически игри, към каквито той няма никакво отношение”, възмутено коментира Здравко и добавя: “Четох също, че съм носел на гърдите си медальон с буквата Z, която ми била подарена от Филип, и съм подкрепял войната. Пълни глупости! Тази буква ми е от Катя още през 1988 г. за годишнина от сватбата”.

За 45 години на сцената “Ритон” започнаха турне из страната, което стартира на 24 май в Шумен. А на 3 ноември е големият финал от обиколката в зала 1 на НДК, където ще звучат най-големите им хитове, любими на различни поколения, както и най-новите им песни.

Докато си вади US виза у нас, руската звезда записва анонс за концерта, но само като... пиар на Здравко и Катя

Филип Киркоров е бил у нас за кратко, за да си вземе американската виза. По време на престоя си тук влиза в студиото с Катя и Здравко от “Ритон”, за да запишат анонс за юбилейното им турне. Той обаче поискал да го запише сам и съобщава за предстоящите дати, както и за концерта в зала 1 на НДК. Никъде не се споменава, че той ще пее. В анонса казва само:

Хей, здравейте! Продължават юбилейните концерти на скъпите ми приятели дует “Ритон”. Радвам се, че аз, Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу в Пловдив, Русе и разбира се, София - на 3 ноември в зала 1 на НДК. Не пропускайте този празник, ще бъде страхотно!

Други от Новина в снимка

Васко Василев се срещна с крал Чарлз III

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев се срещна лично с крал Чарлз III в Кралската опера „Ковънт гардън". Това сподели самият той в своя фейбук профил

Кибици люпят семки на "Витошка" в столицата, коментират как шофьорите паркират назад

Екстравагантен флашмоб предизвика новата организация на движение на столичните булеварди "Патриарх Евтимий" и "Витоша", част от която е въвеждането на косо паркиране назад по "Витошка"

Гледките на 4-те сезона: Водопад "Врачанска Скакля"

Ивайло Тодоров ни изпраща кадър на водопад "Врачанска Скакля", заснет на 10 май тази година. Снимката му вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките

Марк Зукърбърг показа трите си дъщери (Снимка)

Марк Зукърбърг посрещна 40-ия си рожден ден в компанията на децата и съпругата си. По повода той и Присила Чан споделиха в Инстаграм снимки, на които се виждат трите им дъщерички, Аурелия

Кметът на София ни намигна с Иванчо

Кога българинът може всичко, знае художникът на "24 часа" Ивайло Нинов Васил Терзиев, кметът на София, демонстрира свежо чувство за хумор, обличайки тишъртка с култов виц на Малкия Иванчо

>