Лимит за леглото на Леонардо ди Каприо - до 25 години (Графика)

11.09.2022 11:55 Георги Банов
Мария Берегова

Актьорът зарязва жената до себе си, когато стане на четвърт век

Леонардо ди Каприо се раздели с последната си приятелка Камила Мороне само месец след като тя навърши 25 години. И това още повече затвърди мнението, че 47-годишният актьор има лимит за гаджета и никога не излиза с жени над тази възраст. И сега всички се питат какво ще се случи със следващата. Защото и тя ще навърши някога 25. Което ще означава край.

Жизел Бюндхен

Когато самият Лео бе на 25, негова приятелка бе бразилският топмодел Жизел Бюндхен, която бе на 18. Двамата излизаха цели 5 години, преди да се разделят. Малко след церемонията за връчването на наградите “Оскар”. Редовно ходеха на баскетболни мачове и се интересуваха от спасяването на природата.
Жизел прекратява връзката. “Просто не ставаме за гаджета. Уважавам го безкрайно и му пожелавам всичко най-добро”, заяви тогава бразилката пред “Аксес Холивуд”.

Още през следващата година тя се обвързва с мегазвездата на американския футбол Том Брейди. Двамата се ожениха през 2009 г. и имат две деца - Бенджамин Рейн и Вивиан Лейк. С тях живее и синът му от първия му брак с актрисата Бриджет Мойнахан - Джон Едуард Томас.

В момента обаче Жизел и Том имат доста проблеми, след като Брейди реши да се върне към футбола. Може да се стигне дори до развод. Жизел искала той да остава повече със семейството си.

Бар Рафаели

След като връзката с Жизел приключва, Лео започва да излиза с моделът на “Спортс Илюстрейтид” Бар Рафаели. Докато тя навърши 25 г. След близо 6 г. срещи и раздели.

“Разделили са се приятелски. Все още се чуват и си говорят. Просто се отчуждиха и тръгнаха по различни пътища. Нито един от тях не искаше да се установи на едно място. И доста заетите им програми и кариери просто ги поведоха в различни посоки”, твърдеше източник, близък до двойката, пред “Ню Йорк Пост” след раздялата.

Раздялата дошла, след като Лео отказал да придружи супермодела на галата на списание “Метрополитън” в Ню Йорк, а вместо това предпочел да отиде в заведението “Най-високият стандарт”. А преди това отишъл за един уикенд в Мексико с приятелите си Брадли Купър и Райън Кавана и там не се държали много прилично. Всичко, разбира се, било докладвано на Бар.

На 24 септември 2015 г. Бар се омъжи за израелския бизнесмен Ади Езра. Двамата имат две дъщери, родени през 2016 и 2020 г.

Блейк Лайвли

Двамата излизат само за година, когато тя е на 23. Запознават се на кинофестивала в Кан през 2011 г. Следват романтични пътувания до Венеция, Лос Анджелис и Ню Йорк. Блейк дори пътува до Австралия, където Леонардо снима “Великият Гетсби”. Разделят се през октомври 2011 г., като източник твърди пред “Пийпъл”, че всичко е било мирно и тихо и двамата останали приятели. Една от причините за раздялата била прекалената заетост на актьора.

Лайвли започва връзка с колегата си актьор Райън Рейнълдс веднага след раздялата с Ди Каприо. Двамата вдигат сватба на 9 септември 2012 г. Имат вече три дъщери - Джеймс, Инес и Бети.

Ерин Хидъртън

Двамата излизат за 10 месеца, когато Ерин работи още за “Виктория'с Сикрет”. Девойката е само на 22 години. Разделят се през октомври 2012 г. заради “безумни работни програми”.

“Няма лоша кръв между тях. Все още им пука един за друг. Просто са много, много заети. Все още се обичат и уважават. Просто времето да продължат напред дойде”, твърди източник на “Ю Ес Уикли”.

“Той е прекрасен човек и ми остава приятел. Пожелавам му всичко най-добро”, казва самата Ерин. Според други моделката била отчаяна, след като двамата се разделили.

През април 2019 г. Ерин обяви личен банкрут. На 2 март тази година тя обяви годежа си с полско-американския бизнесмен Карлос Кочемба.

Тони Гарн

Още един ангел на “Виктория'с Сикрет”. Германският модел бе на 21 г., когато двамата се разделиха след близо две години. Двамата бяха заедно от май 2013 г. до декември 2014 г. Според таблоидите Гарн настояла за раздялата, след като Леонардо бе сниман да напуска бар в Маями с близо 20 девойки.

След като първоначално се разделиха, бяха засечени заедно на няколко пъти. По това време Леонардо бе забелязан и с друг модел - Лорена Рей.

Тони започна да излиза със звездата на НБА Чандлър Парсънс, но след около година връзка се раздели и с него.

На 24 декември 2019 г. тя обяви годежа си с британския актьор Алекс Петифър. Двамата се женят в Хамбург на 2 октомври 2020 г. Имат и дъщеричка, която се роди през юли миналата година. Повториха сватбата на 19 юни тази година на гръцкия остров Парос.

Кели Рорбах

Звездата от римейка на “Спасители на плажа” бе точно на 25 години, когато излизаше с Ди Каприо от юни до декември 2015 г.

Според “Ю Ес Уикли” раздаялата била общо решение и отново е свързана с работата на двамата. “Решението взеха двамата. Прекалено са заети. И им трябваше почивка. Те остават приятели и си говорят, но всичко приключи”, твърди източник на списанието.

“Те са истински приятели. Но все пак той има голям филм, а тя е един от най-заетите супермодели в света. Няма друг човек”, казва пък източник на “Пийпъл”.
Потвърждението за раздялата дойде на Нова година. Лео с приятеля си Лукас Хаас бе в курорта Сейнт Бартс, а моделката остана у дома със семейството си.
През 2019 г. Кели се омъжи за Стюърт Уолтън, един от наследниците на милиардерската фамилия Уолтън, и в момента очаква първото си дете.

Нина Агдал

Всичко между Лео и датския модел на бански приключи през 2017 г., когато тя стана на 25. По време на връзката им те бяха снимани заедно по плажовете на Ибиса, Сейнт Барс и Бахамите, въпреки че опитаха да не се показват много пред публика. Според “Пийпъл” и тази раздяла минава към “приятелските”.

Двамата бяха засечени за първи път в нюйоркския клуб “Нагоре, надолу”. Актьорът пристигна там с Агдал и група приятели и остана цяла нощ във ВИП сектора. След това бяха засечени в романтичното селце Монтаук край Ню Йорк.

В края на август 2016 г. двамата претърпяха катастрофа. За късмет, нямаше пострадали, въпреки че бе повикана линейка.

През следващата година се разделиха. Според информиран източник Ди Каприо е предпиел стъпката. “Той просто не е готов да се установи на едно място. Да се ожени и да има деца”, твърдеше тогава негов приятел.

Камила Мороне

Двамата се разделиха след близо 5 години връзка. Тихо в началото на лятото. Просто се отдалечили в последните месеци.

Всъщност Ди Каприо, който бе 22 години по-голям от приятелката си, я познава от дете. Неговият близък приятел Ал Пачино излиза дълги години с нейната майка Лусила Соло. И запознава 12-годишната Камила и Лео. Ди Каприо остава семеен приятел с тях, а любовта избухва по-късно.

Двамата започват да излизат през 2017 г., дни преди началото на филмовия фестивал в Кан. В първия момент отричат връзката си.

Официално се появиха заедно на рождения ден на Елън де Дженерис през следващата година. Тогава в “Пийпъл” се появява статията, че са “много влюбени и сериозни” и “говорят за годеж”. Леонардо “никога не е обичал момиче като сега” и дори възнамерявал да има деца с новата си любима.

Тайната на връзката им бе тествана през 2019 г. по време на фестивала в Кан. Там Лео представи “Имало едно време в Холивуд” на Куентин Тарантино, а Камила се появи отделно на червения килим за драмата “Мики и мечката”. Двамата не бяха засечени заедно нито по време на прожекциите, нито пък коментираха връзката си.

По-късно през лятото на 2019 г. Камила намекна, че не й пука от възрастта на Лео, като пусна в инстаграм снимка на Хъмфри Богарт и неговата млада съпруга Лорън Бакал. “Любов като тази”, написа тогава тя и веднага бе атакувана, че излиза с по-възрастни.
“Господи, хората са толкова зли и пълни със злоба към хора, за които нищо не знаят. Надявам се, че хората ще се научат да живеят с по-малко злоба и ще съсредоточат своите усилия към друго, защото животът без злоба е много хубав”, отвърна тя.

През 2020 г. продължават традицията да се появяват на червения килим отделно, но за първи път открито сядат един до друг по време на церемонията за връчването на наградите “Оскар”.

През декември се появи историята, че двамата се събират да живеят заедно. И в началото на 2022 г. двамата вече не се криеха от никого. Ди Каприо дори е забелязан да разхожда кучетата на Камила.
През юни Лео бе видян на плажа с баща си и Ал Пачино, който Камила приема като свой пастрок, въпреки че той отдавна се раздели с нейната майка.
Последната им снимка бе от плажа в Малибу на 3 юли. След това Камила влезе в забранения списък, след като стана на 25 години на 16 юли.

Най-новата: Мария Берегова

Според слуховете Лео вече си е намерил нова приятелка, и то точно във възрастовия диапазон, който му е необходим. Моделът Мария Берегова е на 22 години. Двамата бяха засечени в Сен Тропе през юли, само месец след раздялата с Камила. “Не мога да коментирам нищо, свързано с личния ми живот”, отсече Мария в интервю за австралийско радио.

“Че кой не е гледал този филм? Ако не сте, по-добре се приберете и го гледайте”, отвърна тя на въпроса дали е гледала “Титаник”.

Мария е родена в Украйна, но е израснала в Швейцария, където се мести нейното семейство. Завършила е частно училище.

Въпреки крехката си възраст тя вече има един брак зад гърба си с 30-годишния Ахмед Масуд Абделхатиф. 30-годишният либиец има модна къща в Монако. И точно по време на пътуването с Лео в Сен Тропе тя започва да използва бащиното си име.

Дядо на бившия съпруг е небезивестният полковник Масуд Абделхатиф, “дясната ръка” на либийския диктатор Муамар Кадафи. След като Кадафи бе свален от власт и убит, той успява да избяга в Кайро, където умира през 2015 г.

Мария е звезда в модния свят. Има 67 000 последователи в инстаграм. Притежава собствен самолет. Проблемът вероятно ще дойде, когато стане на 25 г. Но никой не знае.

Може пък и Леонардо най-накрая да е решил да се кротне.

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>