Когато дойдеш в София и питаш: "Къде е Мартин Петров?", бързо срещаш Мартин Петров

17.08.2022 23:11
Мартин Петров и Александър Фрай се радват да се видят в София.

Звезда на световния футбол пристига в София и пита: "Къде е Мартин Петров?" Какво се случва малко по-късно? Среща се с Мартин Петров. 

Бързо - сякаш със скоростта, с която Марто Петров се впускаше по крилото, един любопитен въпрос намери своя отговор.

Треньорът на “Базел” Александър Фрай завърши по любопитен начин пресконференцията си преди мача с ЦСКА - с въпроси от самия него към българските журналисти. “Къде е Мартин Петров? Беше много добър футболист”, изстреля първо бившият нападател на “Борусия” (Дортмунд) и на швейцарския национален отбор, който е играл с Мартин в “Сервет”. Двамата са приятели от този период, а след това се засичат и по терените в Германия, когато Петров играе за “Волфсбург”.

След това отправи и втория си въпрос: “Какво се е случило с българския национален отбор по футбол от времето на Христо Стоичков насам?”.

Това се случи непосредствено преди официалната тренировка на "Базел" на Националния стадион "Васил Левски" преди първия мач от плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу бившия клуб на Мартин Петров ЦСКА. 

Малко след края на тренировката Александър Фрай и Мартин Петров се видяха в София. Това стана ясно от снимка на двамата заедно, публикувана от българската звезда. "Когато Алекс Фрай попита: "Къде е Мартин Петров", написал е с намигване "ултразвуковият" врачанин. 

Други от Спорт

Стефан Стоянов ще води "Ботев"(Пд) до края на сезона

Стефан Стоянов ще води "Ботев" (Пловдив) в оставащите три мача от първенството на Еfbet лига, съобщиха от клуба.  Днес  той направи първа тренировка начело на "канарчетата"

"Ботев" (Пд) играе 2 мача с гръцкия "Арис" в памет на Тоско Бозаджийски

"Ботев" (Пловдив) уреди 2 приятелски срещи с гръцкия гранд "Арис" (Солун). Двата "жълто-черни" отбора ще играят в памет на Тоско Бозаджийски. Големият привърженик на "канарчетата" загина

"Ботев" (Пд) загуби с 1:2 от "Арда" за "сбогом" с Бруно Балтазар

"Арда" победи с 2:1 "Ботев" (Пд) в Кърджали среща от 33-ия кръг на Първа лига. Домакините успяха да обърнат резултата, след като преди почивката изоставаха в резултата

Пловдивчанинът Димитър Кузманов отпадна на квалификациите от турнира "Ролан Гарос"

Димитър Кузманов отпадна в първия кръг на квалификациите на Откритото първенство на Франция по тенис за мъже и жени „Ролан Гарос". Пловдивчанинът отстъпи с 3:6

Бойко Борисов стана шампион по футбол при ветераните, тигрите биха с 5:3 "Ботев" (Снимки)

Воденият от Бойко Борисов тим на "Витоша" (Бистрица) стана шампион на България по футбол при ветераните. Във финалния двубой, игран пред над 1000 зрители на новоизградения стадион в Пловдив

>