Вижте приятелката на Рачков по бански на морето

10.08.2022 16:54

Половинката на Димитър Рачков предпочита да държи своя далеч от любопитните очи, населяващи интернет. Откакто започна връзката им с комика, Анита Димитрова все по-рядко качва кадри в своите акаунти, но стори ли го, безотказно предизвиква фурор сред почитателите си, чакащи да разберат къде е била и какво е правила в периода, когато не е била онлайн, пише life.dir.bg. 

В последно време блондинката се появява в акаунтите си приблизително веднъж, или най-много два пъти в месеца, колкото да изтупа събралата се по тях прах, преди пак да се отдаде на реалността, наслаждавайки се на компанията на своя любим, вместо да следи пред екрана, налудничаво броейки харесванията на постовете си.

Така например наскоро тя реши да посети за кратко Инстаграм, колкото да качи няколко изображения от настоящата си почивка, с които да отбележи привършващото вече лято, преди да се върне обратно към нея.

На тях плеймейтката е на плажа, паднала на колене върху горещия пясък край морските вълни, демонстрирайки изкусителната си фигура по черен бански костюм с изрязана кройка, съставен от две части, под който се подават татуировките по кожата ѝ. Завършвайки визията си, тя се е спряла на риза с дълги ръкави в същия цвят, която е оставила разкопчана, позволявайки ѝ да се свлече по голите ѝ рамене, както задължителното за сезона плетено бомбе, стоящо над вързаната ѝ на небрежна опашка коса, от която свободно падат кичури, подхванати от вятъра. Аксесоарите, на които е заложила, са няколко гривни, красящи както китките, така и глезените ѝ, наред с обецата, блестяща на пъпа ѝ под слънчевите лъчи.

Постът, озаглавен "Stay salty", бързо събра множество харесвания, както и коментари, изпълнени с комплименти относно външния ѝ вид.

Други от Новина в снимка

Кметът на Раковски и съпругата му превзеха 6-хилядник в Хималаите, помахаха на Еверест (Снимки)

Мисия Непал е 100 процента изпълнена, казва Гуджеров По пътя срещнали и Силвия Аздреева Кметът на Раковски Павел Гуджеров и съпругата му Анелия вече имат покорен 6-хилядник

Гледките на 4-те сезона: Созопол

Красив кадър от Созопол ни изпраща Надежда Миленкова. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият...

Никой не успя да познае това бебе, а всички знаят кой е. Великият Георги Аспарухов-Гунди. 🤔Неразрешена остана фотозагадката на "24 часа" от вчера. Въпросът беше коя е тази обожавана легенда

Гледките на 4-те сезона: Ботаническа градина в Балчик

Вера Младенова изпраща снимка от Ботаническа градина в Балчик. "Къдравите лалета ме впечатлиха много", ни пише тя. Кадърът е част от "Гледките на четирите сезона" – читателския фотоконкурс на в

Гледките на 4-те сезона: Южният парк в София

Мая Маринова изпраща красив кадър от Южния парк в София. Снимката й вече е на страниците на "24 часа" и така участва в новия ни читателски фотоконкурс "Гледките на четирите сезона"

>