Сурова красота в камък и цимент

21.07.2021 10:00 Идеален дом
Cortina
District
Century
Evoque
Stonehenge

Добрата визия и на вътрешни, и на външни пространства е комбинация от вкус и точен избор на материали, включително за повърхностите.
Ректифицираните гранитогресни плочки са чудесни за мащабни идеи заради по-големия си размер и безупречните ръбове, гарантиращи цялостност на покритието.

Минималистичен, индустриален, съвременен са стилове с вечна актуалност, а дизайнът на камък и цимент са класическа основа за реализирането им. КАИ предлага изобилие от варианти на ректифициран гранитогрес, като най-големите плочки са с размер 60х120, а производните им са 60х60 и 30х60.

Ярко, по италиански

Серията Cortina носи елегантността на италианския камък Ceppo di Gre, добре познат по целия свят, и много желан, включително за обществени пространства. Текстурата му е запомняща се и впечатлява с дискретното, но ярко присъствие на камъчета и повърхностни зърна. Тези качества обаче правят плочките от серията много подходящи за проекти с ярък съвременен характер, и ги вписват добре и в кухнята и в банята в дома.

В бежово и сиво за банята
Серията District е с визия на цимент и e отлична за баня в индустриален стил. Плочките са налични в сиво и бежово, а възможността за добавяне на дървени планки е гаранция за оригинален дизайн в различни зони.

Повече простор
Серията Century се вписва и в интериори, и в екстериори, в които се търси възможно най-изчистен дизайн и постигане на усещане за повече простор.
Тези плочки са практичният избор при желание за минималистична визия, независимо от зоната или нейната площ. Светлият цвят е подходящ за лятна градина, а топлите тонове може да внесат уют в помещенията.

Елегантно и като безкрайност
Серия Evoque също е с дизайн, имитиращ цимент, и разполага с плочки в по-меки нюанси. Това дава възможност за създаване на елегантни пространства с чисти линии. Семплата им текстура е толкова съвършена и приятна, че прави визията да изглежда като безкрайност, без значение дали е вътре или навън.

За модерна кухня
Гранитогресът от серията Stonehenge по красив, елегантен и модерен начин пресъздава меките, неутрални тонове и ефектната визия на каменната повърхност. Текстурата е едновременно нежна и сурова, защото изглежда като рязан камък. А двете цветови гами – в бежово и сиво, се вписват еднакво добре в кухнята, на лятната тераса, в коридора и дори в дневната.

Други от Оживление

Телешки скалопини с богат винен сос

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен

Георги Георгиев, който подрежда с кауза София

“Да подредим града с Георги Георгиев” - ето така общува със софиянци председателят на СОС Георги Георгиев. Той направи подкаст, в който разказва за всичко - от това как да помогнем на децата със

Силвия Лулчева и Васил Бинев участват във втория филм на Яна Титова – “Диада”

В главната роля във втория филм на Яна Титова - “Диада”, е 19-годишната актриса Маргарита Стойкова, позната от сериала “Татковци”. Тя играе Дида, която е на 16 години и живее в малък град

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан

Въпросът за условията на труд в киното е на дневен ред в Кан, съобщи АФП. Да се работи в киноиндустрията е мечта, която все по-често се превръща в кошмар във Франция

Евелин Костова на 30: Влизам в новото ниво с много мечти, малко планове и с верни приятели

Актрисата Евелин Костова отпразнува 30-годишнината си, обградена от любимите си хора. За това сподели самата тя в инстаграм профила си, като сподели снимки със семейството си

>